MarktPlaza

Ford Grand C-Max - 1.6 ECOBOOST 150PK TITANIUM 5 pers

517x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Ford Grand CMax heeft 118199 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2012. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook is de Ford uitgerust met: met startonderbreker, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Zoals u mag verwachten van deze Ford Grand CMax is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Het spreekt vanzelf dat deze auto wordt geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Indien u interesse heeft in deze Ford, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?