MarktPlaza

Ford Tourneo Connect - 1.8 TDCi LWB Rolstoelauto (Airco, privacy glass, knielsysteem, elektrische li

220x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Carrosserievorm: Rolstoelvervoer
Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2007 - dec 2008
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.340 kg
Afmetingen (LxBxH): 464 x 180 x 198 cm
Wielbasis: 291 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
CO2 uitstoot: 163 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 441 - 469 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 12Volt aansluiting
- Achterdeuren met ruiten
- Achterruitverwarming
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Niet rokers-auto
- Voorruitverwarming
- Zijschuifdeur links
- Zijschuifdeur rechts
Wordt verwacht! Deze zeer complete Ford Tourneo Connect 1.8 TDCI LWB welke door zijn ruime afmetingen en lage inrijmogelijkheid geschikt is voor het vervoer van bijna elk type rolstoel of scootmobiel. Daarnaast is deze Ford voorzien van vele extra opties zoals o.a. airconditioning, extra getint glas, metallic lak, radio/cd, elektrische ramen, etc.. Bent u of kent u iemand die op zoek is naar een dergelijke aangepaste auto? Bel of app dan snel voor meer info en maak een afspraak! (inruil en financiering mogelijk)
De getoonde prijs is een netto-meeneemprijs waarbij uw auto voor aflevering een technische controle ondergaat en tevens netjes wordt gereinigd. (U betaalt dus geen extra afleveringskosten!) Daarnaast is de auto voorzien van een geldige APK en wordt de tenaamstelling ook door ons geregeld. Wilt u dat wij uw nieuwe occasion voorzien van een kleine of een grote beurt, een nieuwe APK of een uitgebreide garantie? Dan is dat in overleg en tegen een geringe vergoeding natuurlijk ook mogelijk. Kijk voor meer informatie omtrent de verschillende garantievormen eens op onze site onder het kopje garantie.
Uw huidige auto kunt u natuurlijk ook tegen een marktconforme prijs bij ons inruilen. Vraag daarom altijd naar een vrijblijvende inruilindicatie zodat u bij voorbaat al weet wat u ongeveer moet toe betalen. Een exact inruilvoorstel kunnen we echter pas maken als we uw huidige auto ook daadwerkelijk hebben kunnen bekijken.
Voor het financieren of leasen van uw nieuwe occasion kunnen wij u in samenwerking met onze financiële partner een zeer voordelige aanbieding doen. Zowel privé als zakelijk kan dit vele voordelen bieden. Informeer daarom geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Kijk voor een uitgebreide fotoreportage plus een video van uw nieuwe occasion ook even op www.autohuys-kikkert.nl
Omdat wij constant op zoek zijn naar mooie jong gebruikte voorraadauto's zijn we ook regelmatig onderweg. Daarom is het verstandig eerst te bellen voordat u langs komt om een occasion te bezichtigen en te proberen. Indien gewenst zijn we u buiten onze openingstijden op afspraak natuurlijk ook graag van dienst.
Graag tot ziens bij Autohuys Kikkert!