CasesExplorer Cases 5326 Foto Set 627x475x292 inl. divider

 

Geplaatst 11 maanden geleden door Rekels Outdoors (30x bekeken)

CasesExplorer Cases 5326 Foto Set 627x475x292 inl. divider
ConditieNieuw

Omschrijving

De 5826 Foto Set is perfect voor het veilig vervoeren van apparatuur zoals camera’s en accessoires. Dit model is voorzien van extra balanspunten om de koffer zonder problemen rechtop te laten staan. Ook kan de deksel eraf worden geschoven als hij onder een hoek van 70 graden wordt gehouden.
De divider in deze koffer is naar eigen gemak in te delen. De divider is opgebouwd uit stroken en voorzien van klittenband zodat u deze kunt indelen naar eigen wens. U plaatst uw camera’s en toebehoren in de divider en plaatst de meegeleverde elastische banden over de vakken zodat er niks uit de koffer kan vallen tijdens het gebruik of het openen van de koffer. De divider zelf is gemaakt van foam dat omwikkeld is met een zacht stoffen binnenkant, welke krassen op uw camera’s voorkomt.
Explorer Cases zijn 100% in Italië vervaardigde koffers en worden gezien als de meest innovatieve waterdichte koffers in de markt. De koffers zijn water- en stofdicht en zijn bestand tegen de zwaarste omstandigheden en schokken. De koffers zijn bestand tegen een temperatuur van -33 tot + 90 C°. Hiermee zijn ze ideaal voor het vervoeren van bijvoorbeeld camera’s, optische apparatuur, elektronica, militaire apparatuur, etc.
Een aantal superieure kwaliteiten van de koffers zijn:
IP67 Waterdicht, vochtdicht, stofdicht en bestand tegen chemicaliën
Bestand tegen een temperatuur van -33 tot + 90 C°
100% in Italië ontworpen en vervaardigd
Erkend als de meest veelzijdige koffers om aan te passen
Grootste keuze in accessoires
Innovatieve patenten
Het eerste koffermerk dat voldeed aan de nieuwe militaire standaard kwalificaties DEF STAN 81-41 (lev. J)
STANAG 4280 (Edition 2, 8 februari 1999): NATO niveau van verpakkingen


Meer informatie
rekels.com