MarktPlaza

Four Winns H240

196x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Jong gebruikte Four Winns bowrider met soepele 8 cilinder injectiemotor en Bravo duoprop heckdrive. Vaarplezier gegarandeerd! Prachtige, degelijke Amerikaanse bouw en afwerking.
Indeling van achteren naar voren:
De Four Winns H240 is uitgevoerd met een groot zwemplateau en een zonnekussen met zicht naar achteren waar u heerlijk op kan loungen. De kuip van de Four Winns is voorzien van een comfortabele rondzit waar meerdere personen kunnen zitten. Aan stuurboord in de kuip zit een wetbar met een fonteintje, robuuste bekerhouders en een weggewerkt opberg vak.
De twee voorste stoelen zijn op verschillende manieren te verstellen voor een prettige positie achter het stuur. Tussen de stoelen zit het luik naar een grote bergruimte voor bijvoorbeeld waterski's, wakeboards of andere grote voorwerpen. De cockpit van de Four Winns H240 heeft een sportief en elegant ontwerp. Naast de stuurpositie aan bakboordzijde zit een afsluitbare ruimte voor het toilet.
De H240 is een bowrider die is uitgerust met een ergonomische en comfortabele rondzit in de punt. Deze zit stelt u in de gelegenheid de sportieve vaareigenschappen van de boot maximaal te kunnen beleven.
Deze prachtige sportboot staat gelijk aan ongekend plezier op het water. Of u nu wilt waterskiƫn, een dagje gaat touren of sportief wil varen, het kan allemaal met de Four Winns H240.
Extra gegevens:
Merk: Four Winns
Bouwjaar: 2012
Ligplaats: Jansma Jacht BV, Sneek.
Lengte: 7.3 meter
Breedte: 2.6 meter
Diepgang: 0.89 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: V-bodem
Aantal hutten: 0
Doorvaarthoogte: 1.5
Merk motor: Mercruiser
Brandstof: Benzine
Draaiuren: 523
Vermogen: 300
Tank: 220 l
Aantal cilinders: 8
Maximum snelheid: 0
Lenspomop: aanwezig
Geluidsinstallatie: aanwezig
Anker: aanwezig