MarktPlaza

Franse Bulldog pup

73x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Dit zeer lieve, speelse en aanhankelijke pupje zoekt nog een goede thuis waar ze overladen wordt met alle liefde. Het is een Brindle teefje met de stevige bouw van haar papa
Wij kijken er streng op toen dat onze pups terecht komen in een warme familie.
De pups zijn geboren op 28 oktober 2019.
Gezondheid, karakter en socialisatie is bij ons grootste prioriteit. De pups zijn volledig medisch gekeurd door onze dierenarts voor vertrek, hier krijg je ook een gezondheids verklaring van, de pups hebben een kennelstamboom , garantie certificaat, vaccin-, ontworming volgens schema en Belgisch pasport. Bij vertrek krijgen ze ook een hele puppybox mee met alle benodigdheden voor een pup in huis.

Onze pups worden volledig huishoudelijk grootgebracht in onze leefruimte samen met onze andere honden en kennen de dag dagelijkse rituelen.

Ook de mama en papa zijn volledig medisch getest en goed gekeurd, hebben GEEN medische of allergische problemen. Beide ouders zijn onze eigen honden en dus ook steeds thuis aanwezig voor bezichtiging.

U bent steeds welkom om kennis te maken met onze kroost (na afspraak).
Dan kunnen we je ook nog verdere uitleg geven en eventuele vragen beantwoorden.

Je kan ook eens een kijkje nemen op onze site, dan leer je ons ook al een beetje beter kennen, leenieskennel - Leeniesbulls


Tot snel!
Leenieā€™s Bulls - Leenie en Mario
Hk10214455