MarktPlaza

Future Weapons ( 5 DVD) Discovery Channel

73x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

436:00 minuten

Firepower:
We onderzoeken het geheime wapen dat terroristenbommen vernietigt, het nieuwe wapen dat bestand is tegen hinderlagen en het nieuwste sluipschuttersgeweer van het Amerikaanse leger.


Non-Lethal Special:
We zien hoe de taser in het leger wordt toegepast en we onderzoeken een slimme wapenstok en een uitvinding om auto's van zelfmoordterroristen met een hightech vangnet te stoppen.


Close Protection:
We onderzoeken het geheime wapen dat voorkomt dat terroristen bommen en wapens aan boord van passagiersvliegtuigen smokkelen en de nieuwste multikaliber aanvalswapens.


Israel:
In 'Future Weapons' reizen we af naar het Midden-Oosten, waar we op zoek gaan naar de nieuwste wapens die voor de Israƫlische defensiestrijdkrachten worden ontworpen.


Guns:
We kijken naar wapens zoals het snelvuurkanon dat populair is bij het Amerikaanse leger, de Gatling gun die salvo's op zijn doel afvuurt, en de nieuwe multikaliber aanvalswapens.


Future Warrior:
Richard 'Mack' Machowicz gaat op zoek naar de nieuwe wapens en verdedigingssystemen die wereldwijd ingezet worden voor de nieuwe manier van oorlogvoering in de 21e eeuw.


Alaska Special:
In het onherbergzame Alaska test Mack een van 's werelds beste sluipschuttersgeweren voor oorlogvoering in koude gebieden. En ontdek hoe rookgenerators je onzichtbaar kunnen maken.


Hard Target:
We testen nieuwe wapens, zoals pantsering voor een rubberen interventieboot, een aanvalsgeweer waarvan de kogels na 1100 m nog supersonisch zijn en het nieuwe UAV-aanvalsvliegtuig.


Israel Special:
Het Israƫlische leger maakt gebruik van de nieuwste wapens, zoals een raketschild voor tanks, een nieuw luchtafweersysteem en de nieuwste gevechtstank, de Merkava IV.


Kill Zone:
We onderzoeken onbemande bommenwerpers die vanuit een vliegdekschip worden bestuurd, onbemande helikopters en een optisch systeem dat aanvalsgeweren nog nauwkeuriger maakt.


Beeld: 16:9 Anamorphic
Geluid: Dolby Digital 2.0
Taalkeuze: Engels
Ondertiteling: Nederlands