MarktPlaza

Gezondheid &Beauty te koop

64x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hoi iedereen de gezondheid is ons belangrijkste punt waarin onze oogkenmerk een grote overzicht dient van te hebben alle lusten dat onze lichaam zich verdiend in een mooie verzorging en ook in een fittere energie waar kracht ons steeds ilustreert naar onze visie in het leven. Onze beauty is ons schoonheid waarin wij dagelijks in contacten komen met elkaar.

Waarom mis je deze kans?

Het is voor mannen en vrouwen om jou zelf een een lekkere parfum te geven en ook dat mooie gladde huid die radiant dagelijks van creme en ook dat make-up dat je geen dag wil missen om radiant en stralend uit te zien.

ik verkoop parfum, make-up douchecreme badschuim, douchegel, verzorging voor de nagels en voeten. En ook pharmacy behandeling van je innerlijke kant verwerking door speciale voedingssupplementen om je energiekracht weer in herstelt te brengen naar consequenstie dat je steeds kan tegen komen. zoals te vermoeidheid voor je pijlgedachten, voor je darma tot je beenstrengels, voor je stimulatie van je luchtkast en etc. Ze zijn voedingssupplementen een herstel van je vermoeiende huidlaag die of te dun of te dik is om het op pijl te brengen naar zijn eigen vette laag. 

Make-up hele mooie kleuren foundation en ook mascara en ook blush etc. 

En ook spray voor de huis en de lakens. Dit is een aromatische geur. waar je omringen van geuren die zich verschuilen een lekkere basis weer geeft in terugkrijgen van een verfrissing optimaal. Ook drankenergie.

Ook heb ik een Eshop als welkom, waarin al de producten te zien zijn. Het is genial om even gezellig in je eentje een shop doen. Zonder dat je moet in een wachtrij staan. Dus laat je verrassen. Hier zijn alle spullen ook in een redelijke prijs.

Website https://www.essenseurope.com

Emailadres: marutaelisabeth@outlook.com

U kunt ook mijn telefoonnummer 0657829832 ook gebruiken als whatsapp. het is de beste om geen telefoonkosten te betalen. of kijk naar mijn facebook.com onder de naam Maruta Elisabeth

Graag wacht ik op uw koop. ik ben tot uw dienst.