MarktPlaza

Handgemaakte zwaar verzilverde blue lace agaat ring 1

261x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Deze prachtige zeer grote handgemaakte Blue lace agaat ring 1 uit India is een ware blikvanger! Deze Blue lace agaat ring 1 komt in maat 18-19 mm en is zwaar verzilverd. De band van de ring is een 0.5 centimeter breed. Het aangezicht van de ring is 3.7 cm lang en 2.2 cm breed. Wilt u meer weten over de werkingen van Blue lace agaat? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwschierigheid te bevredigen!

De geneeskrachtige en spirituele werking van Blue lace agaat

Blue Lace Agaat is met name effectief bij het activeren en helen van het keelchakra en maakt het uiten van gevoelens makkelijker. Deze mystieke steen stelt je in staat om bij je hogere zelf te komen, waardoor je steeds meer stukjes van jezelf gaat ontdekken, maar ook de ander beter gaat begrijpen. Zeer goed bij mensen die zich onbegrepen voelen.

Dit is een steen die ondersteunt en voedt en woede, infecties en ontstekingen neutraliseert. Hij helpt je bij onderdrukte gevoelens die voortkomen uit de angst om afgewezen te worden zowel uit de kindertijd als tijdens de volwassenheid. Deze steen lost oude patronen van onderdrukking op en moedigt een nieuwe manier van uiten aan.

Blue Lace Agaat helpt bij alles op het gebied van de keel, keelontsteking, angina, verkoudheid, praten, slikken, emotie, verdriet. Ook goed voor de botopbouw, versterkt tanden en kiezen, maar ook bij reuma achtige pijnen.

Ook goed bij problemen met de schouders en nek, een slecht werkende schildklier en het lymfestelsel. Werkt koortsverlagend en verwijdert blokkades in het zenuwstelsel. Bij genezing met geluid helpt deze steen te focussen en richt geluid naar de juiste plaats.

Sterrenbeeld en Blue lace agaat

kreeft en boogschutter

Chakra en Blue lace agaat

hart en keel