MarktPlaza

[1999] Quiltnieuws, herfst en winternummer, Ned. Quiltersgilde

157x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving


2 exemplaren Quiltnieuws nrs. 61 en 62, herfst en winternummer, sept. en dec. 1999,

periodiek verschijnt 4x /jaar als "Het verenigingsblad van het Nederlandse Quiltersgilde".
Kenmerken; afmeting hxb ca. 29,5 x 21cm, resp. 51 en 59 p.p., tijdschrift geniet, geïllustreerd met vele foto's in kleur, tekeningen en quilt-informatie, advertenties en vereningingsnieuws.


De inhoud Nr. 61: Van de voorzitter, Van de redactie, Watercolour, Tips, Portret: Leslie Gabriëlse, Brieven van leden, Materialen onder de loep, Inspiratie, Patchwork voor kinderen, Tentoonstellingsagenda, Bibliotheek, Wie-wat-waar-hoe, Snippertjes, Uit de regio, Mysteriequilt, Gezien in de Regio, Achter de schermen, Tentoonstelling van Miniquilts, European Quilt Assocation, Anders gefotografeerd, Quilts toen... en nu, Uit het bestuur, Bestuur, Info tentoonstellingen


De inhoud Nr. 62: Van de voorzitter, Van de redactie, Een millennium quilten in Europa, Tips voor quilters, Portret: Mariet Soethout, Inspiratie, Materialen onder de loep, Achter de schermen, Brieven van leden, Een 'Rembrandt'onder de quilts, Brieven van leden, Patchwork voor kinderen, Tentoonstellingsagenda, Bibliotheek, Wie-wat-waar-hoe/snippertjes, Uit de regio, Resultaat Kerstmysterie, Gezien in de Regio, Verslag alg. tentoonstelling, Anders gefotografeerd, Quilts toen... Quilts nu..., European Quilt Assocation, Uit het bestuur, Bestuur, Info tentoonstellingen/Aankondigingen weekend.


Tijdschriften in zeer goede conditie,
Verpak-&verzendkosten binnen NL € 5,00