MG 1/100 GAT-X105 Launcher & Sword Strike Gundam

 

Geplaatst 3 jaar geleden door Nickje (113x bekeken)

MG 1/100 GAT-X105 Launcher & Sword Strike Gundam
ConditieNieuw

Omschrijving

Serie: Mobile Suit Gundam Seed (Original run:2002)

Inleiding:
Het is CE 71. Een ZAFT commando team sluipt Heliopolis binnen, nadat zij lucht hebben gekregen van een geheim ontwikkelingsproject tussen de Aardse Alliantie en de neutrale United Emirates of Orb.
het gerucht blijkt waar. De 5 GAT-X units, beter bekend als de G-Weapons, staan klaar om verscheept te worden naar de aarde.

Uiteindelijk worden 4 van de 5 units gestolen en door ZAFT zelfs direkt ingezet tegen de AE! De GAT-X102 Duel, GAT-X103 Buster, GAT-X207 Blitz en GAT-X303 Aegis worden gestolen, terwijl de meest veelzijdige van de GAT-X100 Frame, de GAT-X105 Strike wonder boven wonder in handen blijft van de AE.
Rustie McKenzie was degene die de Aegis moest innemen en Athrun Zala zou de Strike stelen. Helaas sneuvelt McKenzie tijdens de roof en de zeer onverwachte en verbijsterende ontmoeting van 2 personen dwingen Athrun de Aegis mee te nemen en de Strike te laten staan.

De Launcher & Sword Strike Gundam:
Kira Yamato's allereerste Mobile Suit (en in mijn ogen een
van de mooiste suits) de unit die als enige niet gejat werd
op Heliopolis.
In plaats daarvan is de coordinator Kira Yamato per ongeluk in de Strike beland. Tijdens de roof van de 4 andere units is Kira met Murrieu Ramius in confrontatie gekomen met Miquel Aiman een van de ZAFT piloten van het beruchte Creuset team. Aanvankelijk was Ramuis de piloot, zij het niet dat Ramius een natural is en het OS van de Strike verre van goed was.
Tijdens het 1e gevecht op Heliopolis heeft Kira het OS herschreven, terwijl hij middenin het gevecht zat. Nadat de Strike optimaal geconfigureerd was voor Kira, heeft hij Aiman verjaagd.

WAARSCHUWING: BEVAT SPOILERS!!!

Dit is het begin van de vele confrontaties van de Strike met het Creuset team.
Bijzonder knap ontworpen en samen met de Mobius Zero van Mwu La Fllaga levert dit tweetal vele gevechten om het nieuw ontwikkelde battleship Archangel heel te houden en af te leveren in JOSH-A, Alaska op aarde.
Dit suit heeft dankzij de top-coordinator ver, zeer ver boven verwachting gepresteerd en later eveneens zeer goede diensten in handen van toppiloot Mwu La Fllaga geleverd.

De Launcher Striker werd een aantal malen door Kira Yamato gebruikt. Bij de eerste keer was het ten dele verantwoordelijk voor de vernietiging van Heliopolis. Tijdens de Afrikaanse slag is het meerdere keren tegen de BuCue’s gebruikt. Alle Striker packs bevatten tevens een battery-pack zodat de Striker packs direkt gebruikt konden worden. De beroemdste inzet van de Launcher was tijdens het gevecht van Artemis waarbij de Strike tijdens phase shift down de 4 gestolen units verjoeg met de Launcher Striker die vanaf de Archangel gelanceerd werd. Tja…als je de Strike niet op tijd terug bij de Launcher Striker kunt krijgen…dan breng je toch de Launcher Striker naar de Strike toe, moet meesterstrateeg Mwu La Fllaga gedacht hebben.
Ook latere piloot Mwu La Fllaga heeft de Launcher Striker gebruikt tegen o.a. Rau Le Creuset’s Guaiz tijdens het gevecht op Mendel, overigens zonder al teveel succes.

De Sword Striker betekende het eerste slachtoffer van Kira Yamato. Miguel Aiman kwam op Heliopolis om doordat hij niet gerekend had op de Midas Messcher boomerang die terug kwam. Vervolgens is zijn Ginn compleet in 2-en gesneden door de Schwert Gewehr. Miguel was zeker niet het laatste slachtoffer van de Schwert Gewehr…..ook zal een andere belangrijke personage het leven laten.
Mwu La Fllaga heeft de Sword Striker nooit gebruikt.

Het suit dat harten van vele mensen heeft veroverd.

De kit:
Zoals het een Master Grade betaamt: Zeer goed frame en fantastisch moldingtechniek. Met dit frame is een nieuwe serie frames ingeluid die nog flexibeler is en betere posebility heeft dan de voorgaande MG modellen!
De Striker packs zijn een schitterende aanvulling op de reeds verkrijgbare Aile Strike Gundam. De bekende knielende pose is ook mogelijk.
De kit bevat ook een Action Base, zo kun je je kit nog beter en mooier poseren.
Het leuke is dat de launch bay die uitsluitend te verkrijgen is bij de Aile Strike Gundam ook te combineren is met de MG Freedom Gundam.

Maak nu de hele set compleet!!!!

Deze set bestaat uit: 1 Mobile Suit – GAT-X105 Strike Gundam + 2 Striker Packs: Launcher Striker & Sword Striker.

STATUS: LEVERBAAR OP BESTELLING

Porto: 6.95 Euro

Mail ook voor andere modellen of kijk in de webwinkel!


Meer informatie
orb-morgenroete-inc.blogspot.nl