MG 1/100 GAT-X207 Blitz Gundam

 

Geplaatst 8 maanden geleden door Nickje (723x bekeken)

MG 1/100 GAT-X207 Blitz Gundam
ConditieNieuw

Omschrijving

Inleiding:
Het is CE 71. Een ZAFT commando team sluipt Heliopolis binnen, nadat zij lucht hebben gekregen van een geheim ontwikkelingsproject tussen de Aardse Alliantie en de neutrale United Emirates of Orb.
het gerucht blijkt waar. De 5 GAT-X units, beter bekend als de G-Weapons, staan klaar om verscheept te worden naar de aarde.

Uiteindelijk worden 4 van de 5 units gestolen en door ZAFT zelfs direkt ingezet tegen de AE! De GAT-X102 Duel, GAT-X103 Buster, GAT-X207 Blitz en GAT-X303 Aegis worden gestolen, terwijl de meest veelzijdige van de GAT-X100 Frame, de GAT-X105 Strike wonder boven wonder in handen blijft van de AE.
Rustie McKenzie was degene die de Strike moest innemen en Athrun Zala zou de Aegis stelen. Helaas sneuvelt McKenzie tijdens de roof en de zeer onverwachte en verbijsterende ontmoeting van 2 personen dwingen Athrun de Aegis mee te nemen en de Strike te laten staan.

De Blitz:
De GAT-X207 Blitz is ontworpen met het GAT-X200 Frame. Dit frame is bedoeld voor specialistische missies en de hele suit is hierop aangepast.
Terwijl de GAT-X100 Frames Assault frames zijn, die rechttoe, rechtaan zijn en geen verdere bijzonderheden bevat naast hun modelspecifieke wapenarsenaal, heeft de Blitz een extra feature genoemd Mirage Colloid. Hierdoor kan de Blitz tijdelijk zowel op de radar als optisch onzichtbaar worden. Dit maakt de Blitz zeer geschikt om verkenningstochten en infiltratiemissies uit te voeren. Verder bevat de Blitz een de Shield rifle, een rifle die in het schild is geïntegreerd. De 'Gleipnir' rocket-anchor is een uitklapbare 3-klauw die qua functie te vergelijken is met de 'Panzer Eisen' van de GAT-X105 Strike. Omdat de versie van de Strike geen deel uitmaakt van zijn hoofdarsenaal, is de versie van de Strike eenvoudiger en minder geavanceerd.
Het nadeel van de MC is dat de suit op dat moment geen Phase Shift Armor heeft en hem uiterst kwetsbaar maakt. Op Heliopolis heeft piloot Nicol Amarfi de Blitz ingenomen.

De kit:
Zoals het een Master Grade betaamt: Zeer goed frame en fantastische moldingtechniek. Het frame is voor het eerst bij de GAT-X105 Aile Strike Gundam toegepast, die nog flexibeler is en betere posebility heeft dan de voorgaande MG modellen!
Verder bevat de Blitz een de Shield rifle, een rifle die in het schild is geïntegreerd. De rocket-anchor is een uitklapbare 3-klauw die qua functie te vergelijken is met de versie van de GAT-X105 Strike ontbreekt natuurlijk niet!

De HG 1/100 versie was al erg goed te noemen, de posebility van de MG versie zal veel kits nog verder overtreffen.

Later dit jaar zijn de overige G-Units (Buster en Aegis) aan de beurt om een Master Grade release te krijgen.

STATUS: LEVERBAAR OP BESTELLING.

Porto: 6,95 Euro

Mail voor info of kijk in de webwinkel!


Meer informatie
orb-morgenroete-inc.blogspot.nl