MarktPlaza

MG 1/100 MSN-001A1 Delta Plus

482x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Inleiding:
In UC 0096, 3 jaar na het eerste Neo-Zeon conflict (events van Char's Counterattack) waarbij een einde kwam aan het tijdperk tussen de 2 aartsrivalen Amuro Ray en Char Aznable, vindt er een nieuw incident plaats op industrial Colony 7 en breekt opnieuw de pleuris uit.

De Delta Plus:
De Delta Plus is een 2e poging om een tranformable MS als massaprodukt aan het leger van de EA toe te voegen. De Londo Bell divisie heeft 5 jaar eerder de RGZ-91 serie gemaakt. De blauwdruk hiervan was afkomstig van de Zeta Gundam van Kamille Bidan uit UC0087 (Serie: MS Zeta Gundam)
Van dat prototype is slechts 1 exemplaar gemaakt en getest en gebruikt door Amuro Ray.
Door de tekortkomingen bij het transformeren, prestaties en de hoge kosten is dit project mislukt. Wel zijn de blauwdrukken bewaard gebleven voor de doorontwikkeling van de ReZEL.
Voordat de ReZEL succesvol werd ontwikkeld is vanuit de blauwdrukken van de MSZ-006 Zeta Gundam de Delta Plus ontwikkeld. De Delta Plus heeft de genen van de Zeta en de beroemde Hyaku Shiki ge-erfd. Verder zijn alle data van de Zeta en Hyaku Shiki geladen in het OS.
De Delta Plus is overigens net als de voorganger Zeta in staat om zelfstandig in de atmosfeer terug te keren op aarde.
Anaheim Electronics had dit keer zijn huiswerk wel goed gedaan. Het bleek een succes. Tijdens het Unicorn conflict was de Delta Plus succesvol en bleken de daaruit voorgekomen ReZEL's erg goed. Uiteindelijk waren ze nog niet opgewassen tegen de Kshatriya.


De kit:
Fantastische kit met het 2.0 frame. De transformeerbare MG kits van nu zijn weer een enorme verbetering t.o.v. de Zeta Gundam 2.0 uit 2006.
Zeer veel details en accessoires meegeleverd. Zowel de beam launcher als de beam rifle zijn aanwezig.
Schitterende poses zijn mogelijk mbv een Action Base 01 (los verkrijgbaar).
Eigenlijk een must have naast de Unicorn Gundam en Sinanju en een van de beste nieuwe generatie 2.0 MG kits!
STATUS: OP VOORRAAD.


Porto: € 6,75