MG 1/100 RX-0 Unicorn Gundam HD Color version + MS Cage

 

Geplaatst 6 jaar geleden door Nickje (471x bekeken)

MG 1/100 RX-0 Unicorn Gundam HD Color version + MS Cage
ConditieNieuw

Omschrijving

De RX-0 Unicorn Gundam:
Het verhaal van Unicorn Gundam speelt zich ongeveer drie jaar na de gebeurtenissen van Char's Counterattack af, in UC 0096.

Tegelijkertijd is er een tegenhanger van de Unicorn door Neo-Zeon gebouwd. De Sinanju. Dit model lijkt erg op de beroemde Sazabi van Char Aznable.

Ironisch genoeg zijn de blauwdrukken van de Sinanju ook door Anaheim Electronics ontwikkeld om uiteindelijk de Unicorn te voltooien.

Het psychoframe van de Unicorn bevat het nieuwe OS Laplace programma met een de geintegreerde NT-D mode. Dit staat voor Newtype Destroy Mode.
Het suit kan een 'transformatie' / metamorfose ondergaan, waarbij veel delen uitklappen en het suit aanzienlijk aan kracht wint en groter wordt.

De kit:
Fantastisch frame dat afgeleid is van het beroemde 2.0 frame. De complete Destroy mode is mogelijk door het speciaal aangepast inner frame. Hoogstandje van Bandai.
Alle rode delen worden dan zichtbaar en je hebt min of meer 2 kits voor de prijs van een!
De HD Color versie is de versie die iets afwijkt van de Katoki versie en in de korte OVA serie (release 2010) terugkomt.

En....naast het MS is bij deze kit de fantastische MS Cage meegeleverd! De speciale Unicorn action base 01 (apart verkrijgbaar) kan gecombineerd worden met deze kit.
Dit alles in een PG box formaat!

Een van de beste MG modellen momenteel verkrijgbaar.

STATUS: NIET OP VOORRAAD, LEVERBAAR OP BESTELLING.

Porto: € 6,95.


Meer informatie
orb-morgenroete-inc.blogspot.com