MG 1/100 ZGMF-X09A Justice Gundam

 

Geplaatst 2 maanden geleden door Nickje (32x bekeken)

MG 1/100 ZGMF-X09A Justice Gundam
ConditieNieuw

Omschrijving

Inleiding:
Na het bloedige gevecht waarbij de Strike van Kira Yamato zowat total loss was en de Aegis van Athrun totaal vernietigd werd heeft Athrun de opdracht gekregen om de gestolen Freedom terug te halen. Athrun krijgt de beschikking over de Justice.....de combinatie Freedom en Justice heeft voor grote invloeden tijdens de First Bloody Valentine War gezorgd.
Samen met de Freedom een van de meest geavanceerde en krachtigste suits in de Cosmic Era.

De Freedom & Justice:
Bij het stelen van de 4 GAT-X units heeft ZAFT 'Reversed Engineering' toegepast. Door de GAT-X units nauwkeurig te onderzoeken, hebben zij hun eigen nieuwe suits ontwikkeld op basis van de nieuwe technologie van de gestolen units die zelfs voor ZAFT-begrippen erg modern waren.
Waar ZAFT tegenaan liep is het vernuftige Phase Shift Armor. Iets dat ZAFT nog niet had, maar wel wilden toepassen op hun eigen nieuwe suits. Echter, de PSA technologie had 1 groot nadeel, het vrat energie, zodat de suits binnen no-time zonder energie kwamen te zitten.
Zodoende heeft ZAFT de Neutron Jammer Canceller ontwikkeld die het effect van de Neutron Jammers (April Fool Crisis in CE 70) weer teniet doet.
Deze NJC werd in de Freedom en Justice toegepast en zodoende konden deze 2 suits als powerplant niet een battery-pack (zoals de normale suits), maar een Nucleaire Plant gebruiken.
Het voordeel mag duidelijk zijn, Freedom en Justice hebben 'virtueel' gezien oneindig veel energie en hoeven zich geen zorgen te maken over hun PSA. Bovendien is de output van alle bewapening vele malen groter dan de GAT-X series, die ook al niet misselijk waren.
Ironisch genoeg werd het zustermodel de Freedom, het topmodel van ZAFT , zelf ook gejat door Kira met hulp van 'binnenuit' PLANTS.....

De kit:
Deze zuster-unit van de Freedom heeft een Matser Grade behandeling gekregen.
Ook de Justice zal niet teleurstellen. Het bevat het nieuwste 3.0 frame die ook op de Freedom Gundam 2.0 is toegepast en heeft fantastische posebility en details. De Justice beschikt over de Fatum-00 Sublifter waarop de Justice zich kan voortbewegen in atmosferische gevechten.
Tevens worden de beam sabers en de rifle meegeleverd.

STATUS: LEVERBAAR OP BESTELLING.

Porto: 6.50 Euro

Mail ook voor andere modellen of kijk in de webwinkel!


Meer informatie
orb-morgenroete-inc.blogspot.nl