MG 1/100 ZGMF-X10A Freedom Gundam Ver. 2.0

 

Geplaatst 2 jaar geleden door Nickje (131x bekeken)

MG 1/100 ZGMF-X10A Freedom Gundam Ver. 2.0
ConditieNieuw

Omschrijving

Inleiding:

Na het bloedige gevecht waarbij de Strike van Kira Yamato zowat total loss was, heeft Kira een nieuw zwaard uit een onverwachte hoek gekregen....de combinatie Freedom en Kira Yamato heeft voor grote invloeden tijdens de First Bloody Valentine War gezorgd.
Een van de meest geavanceerde en krachtigste suits in de Cosmic Era.

De Freedom & Justice:
Bij het stelen van de 4 GAT-X units heeft ZAFT 'Reversed Engineering' toegepast. Door de GAT-X units nauwkeurig te onderzoeken, hebben zij hun eigen nieuwe suits ontwikkeld op basis van de nieuwe technologie van de gestolen units die zelfs voor ZAFT-begrippen erg modern waren.
Waar ZAFT tegenaan liep is het vernuftige Phase Shift Armor. Iets dat ZAFT nog niet had, maar wel wilden toepassen op hun eigen nieuwe suits. Echter, de PSA technologie had 1 groot nadeel, het vrat energie, zodat de suits binnen no-time zonder energie kwamen te zitten.
Om dit tegen te gaan heeft ZAFT de Neutron Jammer Canceller ontwikkeld die het effect van de Neutron Jammers (April Fool Crisis in CE 70) weer teniet doet.
Deze NJC werd in de Freedom en Justice toegepast en zodoende konden deze 2 suits als powerplant niet een battery-pack (zoals de normale suits), maar een Nucleaire Plant gebruiken.
Het voordeel mag duidelijk zijn, Freedom en Justice hebben 'virtueel' gezien een oneindig hoeveelheid energie en hoeven zich geen zorgen te maken over hun PSA. Bovendien is de output van alle bewapening vele malen groter dan de GAT-X series, die ook al niet misselijk waren.
Ironisch genoeg werd de Freedom, het topmodel van ZAFT , zelf ook gejat door Kira met hulp van 'binnenuit' de PLANTS.....

De kit:
Volgens velen ook esthetisch gezien veel mooier dan zijn opvolger ZGMF-X20A Strike Freedom Gundam. Dit is een van onze best verkopende kits!
Het populairste model uit de animatieserie Mobile Suit Gundam Seed (maar ook in Gundam Seed Destiny), de Freedom Gundam, heeft een Master Grade behandeling gekregen.
Ruim 260 delen zorgen voor een fantastisch model. De M100 Belaena plasma beam canons kunnen onafhankelijk en tegelijkertijd met de Hi-Mat wings uitgeklapt worden, een van de grote verschillen met de HG 1/100 versie.
Kenners zullen bovendien constateren dat de HI-MAT vleugels aanzienlijk groter en langer zijn dan de HG 1/100 versie.

De Master Grades staan bekend om hun uitstekende pose-bility en internal skeleton. Ook de Freedom zal niet teleurstellen. De GAT-X105 Aile Strike Gundam was het eerste model van met het sterk verbeterde 2.0 frame in 2004.
Nu 12 jaar later in 2016, komt eindelijk een ge-update versie van de populairste kit.
De MG 1/100 Freedom Gundam 2.0. heeft het modernste 3.0 frame dat sinds 2012 toegepast wordt en de nieuwste innovaties van 2016 meegekregen.
De proporties zijn weer beter geworden en in lijn met de geremasterde Aile Strike Gundam en de overige GAT-X series uit 2013. Zo zijn bv de onderbenen dikker gemaakt en zijn er nog meer gimmicks.
Als aanvulling is er nog een Badai Online Exclusive Full Burst parts set te bestellen.
(Los verkrijgbaar)
De kit wordt bovendien geleverd met een mooi ontworpen standaard zodat er nog meer mooie poses gemaakt kunnen worden!
Deze kit kan uiteindelijk alleen nog maar overtroffen worden door een Perfect Grade versie.......ooit.....ooit komt ie....

STATUS: NIET OP VOORRAAD, LEVERBAAR OP BESTELLING


Porto: 6.95 Euro

Mail ook voor andere modellen of kijk in de webwinkel!


Meer informatie
orb-morgenroete-inc.blogspot.nl