MG 1/100 ZGMF-X13A Providence Gundam

 

Geplaatst 3 jaar geleden door Nickje (427x bekeken)

MG 1/100 ZGMF-X13A Providence Gundam
ConditieNieuw

Omschrijving

Series: Mobile Suit Gundam Seed (Original run 2002)

Inleiding:
Na het bloedige gevecht waarbij de Strike van Kira Yamato zowat total loss was en de Aegis van Athrun totaal vernietigd werd heeft Athrun de opdracht gekregen om de gestolen Freedom terug te halen. Athrun krijgt de beschikking over de Justice.....de combinatie Freedom en Justice heeft voor grote invloeden tijdens de First Bloody Valentine War gezorgd.
Samen met de Freedom een van de meest geavanceerde en krachtigste suits in de Cosmic Era.

De Freedom & Justice:
Bij het stelen van de 4 GAT-X units heeft ZAFT 'Reversed Engineering' toegepast. Door de GAT-X units nauwkeurig te onderzoeken, hebben zij hun eigen nieuwe suits ontwikkeld op basis van de nieuwe technologie van de gestolen units die zelfs voor ZAFT-begrippen erg modern waren.
Waar ZAFT tegenaan liep is het vernuftige Phase Shift Armor. Iets dat ZAFT nog niet had, maar wel wilden toepassen op hun eigen nieuwe suits. Echter, de PSA technologie had 1 groot nadeel, het vrat energie, zodat de suits binnen no-time zonder energie kwamen te zitten.
Zodoende heeft ZAFT de Neutron Jammer Canceller ontwikkeld die het effect van de Neutron Jammers (April Fool Crisis in CE 70) weer teniet doet.
Deze NJC werd in de Freedom en Justice toegepast en zodoende konden deze 2 suits als powerplant niet een battery-pack (zoals de normale suits), maar een Nucleaire Plant gebruiken.
Het voordeel mag duidelijk zijn, Freedom en Justice hebben 'virtueel' gezien oneindig veel energie en hoeven zich geen zorgen te maken over hun PSA. Bovendien is de output van alle bewapening vele malen groter dan de GAT-X series, die ook al niet misselijk waren.
Ironisch genoeg werd het zustermodel de Freedom, het topmodel van ZAFT , zelf ook gejat door Kira met hulp van 'binnenuit' PLANTS.....

Providence Gundam:
De Providence is de derde unit die samen met de Freedom en Justice werd ontwikkeld en bevat eveneens het NJC systeem waardoor hij ook virtueel oneindig veel energie heeft.
Deze commander unit bevat 11 Dragoon units met 43 lasers. Indien effectief ingezet, zijn vijanden weerloos tegen dit netwerk aan laser bombardementen. De piloot moet uiterst kundig zijn en in het bezit zijn van spacial awareness.
ZAFT commander Raw Le Creuset heeft aan het einde van de Bloody Valentine oorlog de beschikking gekregen over deze unit en zware strijd tegen de Freedom van Kira Yamato geleverd.

De kit:
Deze zuster-unit van de Freedom en Justice krijgt een eindelijk Grade behandeling.
Ook de Providence zal niet teleurstellen. Net als de Freedom 2.0 krijgt het de befaamde 3.0 frame met de modernste technieken in het interne skeleton.
Met zeer goede posebility en details. Tevens worden de beam saber shield en de rifle meegeleverd.
De Premium Edition komt met een speciale ZAFT Action Base en exclusieve decals.

Normale versie: € 70,00
Premium Edition: € 84,00

STATUS: LEVERBAAR ALS BACK-ORDER

Porto: 6.50 Euro

Mail ook voor andere modellen of kijk in de webwinkel!


Meer informatie
orb-morgenroete-inc.blogspot.nl