MG 1/100 ZGMF-X42S Destiny Gundam

 

Geplaatst 8 maanden geleden door Nickje (722x bekeken)

MG 1/100 ZGMF-X42S Destiny Gundam
ConditieNieuw

Omschrijving

Inleiding:
Nadat de Freedom werd vernietigd door de Impulse, werd Shinn Asuka als een held bij ZAFT binnengehaald. Hij had immers de meest begaafde piloot (al had Shinn zelf geen idee) in het krachtigste suit in de Cosmic Era met wat hulp en goed huiswerk verslagen.

Als beloning voor het harde werken werden 2 nieuwe suits gebouwd voor de 2 ace pilots van ZAFT, Shinn Asuka en Athrun Zala. De ZGMF-X42S Destiny en de ZGMF-X666S Legend werden op Gibraltar aan hen voorgesteld. De Destiny is speciaal ontworpen voor Shinn aan de hand van battle-data uit de Impulse. De Legend werd gebouwd en toebedeeld aan Athrun, nadat zijn Saviour door de Freedom tot schroot werd gepromoveerd. Athrun heeft uiteindelijk nooit gebruik gemaakt van de Legend.

De Destiny:
De Destiny is een multipropose combat suit van de 2e generatie. Hij bevat min of meer alle 3 de silhouette packs van de Impulse in 1 (waar hebben we dat meer gezien?)
Uitgerust met het enorme anti-ship sword Arondight dat qua omvang gelijk is aan het Schwert-Gewehr van de Strike destijds, snijdt het door schepen heen als het spreekwoordelijke mes door een pak boter. Een enorme M2000GX beam cannon kent alleen zijn gelijke in de Agni-Launcher van de Launcher Striker uit CE 71.
De Wings of Light pack is het meest in het oog springend en geven de Destiny een zeer wendbaar karakter en geldt dan als een van de snelste suits in de Cosmic Era. Zelfs de Strike Freedom heeft niet de snelheid om de Destiny bij te houden. Alleen de ZGMF-X10A Freedom Gundam was even snel.

De powerplant wordt verzorgd door een Hyper Deuterion reactor (Zwaar water), aangezien met het Junius 7 verdrag het gebruik van normale Nuclear Reactors verbood.
Virtueel gezien heeft de Destiny oneindig veel energie. Ten opzichte van de Neutron Jammer Canceller reactoren kan het echter in theorie tijdelijk uitgeput worden. Indien de Wings of Light tijdelijk enorm veel energie vreten, kan de output (vraag) rekenkundig groter zijn dan het opwekken van de energie uit Deuterium (input).
Behalve de Destiny zijn de Legend, Strike Freedom en Infinite Justice ook uitgerust met het Deuterion reactor systeem.

De kit:
De MG 1/100 Destiny is een zeer goed model. Het is een van de laatste generaties Master Grade modellen met het inmiddels beroemde 2.0 Frame!! Proporties zijn zeer goed en kleuren zijn goed gemold, hoewel schilderen het model nog aanzienlijk mooier maakt.
De kit is met alle details uitgerust zoals, Wings of Light, shoulder beam boomerangs, Arondight zwaard en Beam cannon.
Natuurlijk komt met de Destiny, net als de Freedom's Hi-Mat action base, met een action base in de vorm van de Wings of Light!

STATUS: LEVERBAAR OP BESTELLING.

Porto: 6,95 Euro

Mail voor info of kijk in de webwinkel!


Meer informatie
orb-morgenroete-inc.blogspot.nl