RG 1/144 No.04 MS-06F Zaku II mass production

 

Geplaatst 6 jaar geleden door Nickje (270x bekeken)

RG 1/144 No.04 MS-06F Zaku II mass production
ConditieNieuw

Omschrijving

De Gundam Franchise:
Het suit die aan de wieg stond van de grote Japanse Cult: Mobile Suit Gundam. Amuro Ray is de piloot en de grote held van het verhaal.
In de Universal Century is men anders gaan denken over hoe tanks eruit zouden moeten zien.
Aangezien er ruimte-oorlogen zijn, heeft een assault unit met wielen geen enkel nut, dus is men overgeschakeld op wandelende tanks die als basis de vorm heeft van een mens.....Mobile Suit Gundam is geboren.
De Zaku II is een massa produktie suit van het Hertogdom Zeon en is eigenlijk een blauwdruk geweest voor de suits van de Aardse Federatie die de RX-78-2 Gundam heeft ontwikkeld.
Wanneer een cocky verkenner van hertogdom Zeon iets te opportunistisch in het rond schiet, breekt de pleuris uit in Side 7. Hierdoor belandt Amuro Ray, een 16-jarig buitengewoon intelligente schooljongen die veel aanleg heeft voor techniek in de Gundam...de rest van het verhaal is bekend.....

De Zaku II kit:
Fantastische kit en inmiddels de 4e kit voor de 1/144 schaal! Voor het eerst in de Gundam franchise is er een intern frame toegepast bij een dergelijk ‘kleine’schaal! Maar liefst 10 runners zorgen voor een meer dan uitstekende posebility en details!
Het 2.0 Frame die bij latere MG modellen werd geintroduceerd, is ook nu op deze kit toegepast. Zo heeft de torso en de waist een ongekende posebility, wat nog niet eerder vertoond is! Ronduit goede kit voor relatief weinig geld.

Uiteraard compleet met alle accessoires als de bazooka en optionele hoofdantennes voor resp. de 06J of 06F versie!!!

Pak hem nu!!!

STATUS: NIET OP VOORRAAD, LEVERBAAR OP BESTELLING.

PORTO: € 6,95


Meer informatie
orb-morgenroete-inc.blogspot.com