RG 1/144 No.06 FX550 Skygrasper + Striker Packs

 

Geplaatst 6 jaar geleden door Nickje (207x bekeken)

RG 1/144 No.06 FX550 Skygrasper + Striker Packs
ConditieNieuw

Omschrijving

Inleiding:
Nadat de Archangel en de crew is afgedaald (Battle of Orbit) kregen zij het met de landtroepen van ZAFT aan de stok. De vele BuCUE’s, Duel en Buster maken het leven niet al te makkelijk.
Mwu La Fllaga heeft nu niets meer aan de Mobius Zero aangezien deze geen atmosferische flightmode heeft. Vlak voor de afdaling naar de aarde heeft de Archangel op de valreep 2 Skygraspers van de 8e vloot van Admiraal Halberton meegekregen.
De Skygraspers zijn ontwikkeld om de Strike tijdens gevechten te ondersteunen, niet alleen qua vuurkracht, maar ook om Striker packs af te leveren. Hierin schuilt ook de kracht van de GAT-X105 Strike. Doordat deze Packs tijdens het gevecht gewisseld kan worden, hoeft de Strike niet terug te keren naar de Archangel. Daar komt nog bij dat bij het wisselen er tevens een nieuwe battery pack geleverd wordt, zodat de Strike niet zonder ‘juice’ komt te zitten.
Er zijn 3 Striker Packs ontwikkeld: Aile Striker voor enhanced flightmode, Launcher Striker voor enorme vuurkracht (Oorlogsschip-niveau) en Sword Striker voor close-combat situaties.
Mwu maakt hier dankbaar gebruik van om Kira en zijn Strike te assisteren. Bovendien kan de Skygrasper zelf ook gebruik maken van de Striker Packs. Mwu kiest zelf, hoe kan het ook anders, altijd voor de Launcher Striker voor extra brute vuurkracht.

De kit:
De Skygrasper wordt met 2 Striker packs geleverd. De Sword en Launcher Striker packs maken de set in combinatie met de RG 1/144 Aile Strike Gundam compleet. Zo wordt de Skygrasper nog sneller en wendbaarder. Mooie decals zijn aanwezig, waaronder het bekende veertje, het persoonlijke symbool van Mwu La Fllaga (Havik van Endymion).
Tevens zijn er voorzieningen aangebracht om de kits op de Action Base 02 te monteren voor veel poses. De beam rifle en het schild kunnen ook aan de Skygrasper bevestigd worden.
In april 2011 werd de Aile Strike Gundam al uitgebracht, zodat je nu de perfecte combinatie in huis hebt!

STATUS: NIET OP VOORRAAD, LEVERBAAR OP BESTELLING.

Porto: 6.95 Euro

Mail ook voor andere modellen of kijk in de webwinkel!


Meer informatie
orb-morgenroete-inc.blogspot.nl