Lakzegel / lakstempel klein voor zegellak dubbel initiaal

 

Geplaatst 4 jaar geleden door Kantoorvakhandel de Boer (114x bekeken)

Lakzegel / lakstempel klein voor zegellak dubbel initiaal
ConditieZo goed als nieuw

Omschrijving

Een echt origineel, authentiek lakstempel met dubbele initialen, waarbij de twee sierlijke letters doorelkaar heen staan, uw bief zal zeker opvallen!

OP=OP!
Een lakzegel gemaakt met dit oude lakstempel onderscheidt zich van de massa en is slechts voorbehouden aan een beperkt publiek.

Want,
OP=OP! In principe is er van een aantal letter combinaties helaas maar 1 exemplaar aanwezig! Deze lakstempels worden niet meer gemaakt en zijn dus niet na te bestellen!

Ouderwets lakstempel
De unieke authenciteit met een prachtige, licht verweerde vintage uitstraling, zal de enthousiaste zegellak gebruiker zeker aanspreken. Niet alleen mooi op uw correspondentie, maar net zo speciaal op uw bureau of in uw schrijfset!

Lakstempel met vast handvat
Helaas zijn in de loop der jaren de originele, schroefbare handvaten verdwenen. Gelukkig hebben we een passend model gevonden, met een mooie vintage uitstraling. Dit houten handvat kitten we echter wel aan het zegel vast, zodat het een vast geheel wordt. 

Dit product wordt u aangeboden door Officetrends Kantoorvakhandel de Boer. Al meer dan 100 jaar een begrip in Leeuwarden en omgeving.
Alle producten zijn in de winkel af te halen na reservering via email of telefoon.
U kunt uw product ook laten verzenden.

Officetrends, Kantoorvakhandel de Boer
Groentemarkt 5
8911JB Leeuwarden
tel: 058-2123892
fax: 058-2125287


Meer informatie
www.officetrends.nl