MarktPlaza

Hoek Design Lemsteraak 14.30

83x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Zeer exclusieve Lemsteraak 14.30
Zeer exclusieve Lemsteraak 14.30, getekend door Hoek Naval Architects; Casco gebouwd door Eeltje Cuperus. Betimmering zeer vakkundig gedaan door Claassen Jachtbouw en de technische installatie door de fa. Cornelis Jongkind. Allen zeer gerenommeerde bedrijven op hun vakgebied.
Daarna is het schip met liefde onderhouden en momenteel wordt er een refit uitgevoerd waarbij al het houtwerk opnieuw (11x) gespoten wordt, voor een optimale kwaliteit.
Het schip heeft 4 ruimtes met elk 2 slaapplaatsen, in het voorschip is een twee-persoons hut aan bakboord en zijn twee één-persoons kooien aan stuurboord. ook in het achterschip zijn twee één-persoons kooien boven elkaar gemaakt aan stuurboord met erachter een afgesloten toilet met wastafel. Aan bakboord is een ruime eigenaarshut met aparte toilet- en doucheruimte. door een extra deur kan de douche separaat gebruikt worden.
De kajuit is ruim en van twee zithoeken voorzien, aan bakboord is een grote U-vormige kombuis met twee koelunits en aan stuurboord een navigatiehoek waar computerfanaten hun hart kunnen ophalen.
De kuip is zeer ruim en praktisch en van alle gemakken voorzien. de hoofdmotor is een 81kW/110Pk Yanmar 4-cilinder. Verder staat in de motorruimte een Fisher Panda 4Kw Generator en een Hydraulische Powerpack; deze hydraulische installatie stuurt de bediening aan van zowel de zwaardlieren, schootlieren, ankerlier, mastlier, Vallieren en de besturing. Het Teak op dek en gangboorden is 16mm dik en prachtig onderhouden. Kortom een jacht waar u nog vele jaren plezier een kunt beleven.
We hebben het jacht grondig geïnspecteerd; vraag ons voor moor informatie, indien u dat wenselijk vindt.
Afspraken voor bezichtigingen kunnen 6 dagen per week vooraf rechtstreeks worden geregeld met het White Whale Yachtbrokers Noord-Nederland; kantoor in Sneek. mail: sneek@wwy.nl of bel +31 515 423 467
Motor, electra, water
Watersysteem: met Hydrofoor
Extra gegevens:
Merk: Hoek Design Lemsteraak
Bouwjaar: 1998
Ligplaats: Lemmer (NL)
Lengte: 14.3 meter
Breedte: 4.6 meter
Diepgang: 1.05 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Staal
Rompvorm: Rondspant
Aantal slaapplaatsen: 8
Aantal hutten: 4
Doorvaarthoogte: 20
Merk motor: Yanmar
Type motor: 4LH-TE
Bouwjaar motor: 1999
Brandstof: Diesel
Draaiuren: 3400
Vermogen: 110
Aandrijving: Shaft
Tank: 600 l
Aantal cilinders: 4
Maximum snelheid: 8
Besturing: Stuurwiel
Geluidsinstallatie: aanwezig
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Vriezer: aanwezig
Verwarming: aanwezig
Acculader: aanwezig
Omvormer: aanwezig
Vuilwatertank: aanwezig