MarktPlaza

Holtkamper Flyer Expedition vouwwagen

328x bekeken
8 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Onze Holtkamper Flyer Expedition vouwwagen bieden wij te koop aan. Inclusief 
  • Grote voortent, volledig dicht met grote ramen en ventilatie.
  • Holtkamper keukenblok met 3-pits gasstel, opberg lades, plankjes en koelkast;
  • Zwart grondzeil voor op de grond;
  • Cremekleurig grondzeil voor over het grondzeil;
  • AL-KO Safety-huis diefstalbeveiliging. 

Het is een fijne vouwwagen in een nog goede staat met heel veel ruimte in de wagen zelf maar ook in de voortent. In de bankjes in het middenstuk veel opbergruimte. We gaan de Holtkamper verkopen omdat hij te groot is geworden. Onze kinderen gaan niet meer mee op vakantie en voor 2 personen vinden wij hem te groot.
In het verrijdbare deel de ouderslaapplaats. Hier zit een nieuw IKEA-matras in (3x2 weken op geslapen). 
In het midden gedeelte een zitje met kussens en een tafel. De kussens hebben wij  altijd thuisgelaten, de tafel zetten we in de voortent. Het zitje is handig als je geen gebruik maakt van de voortent.
In het uitklapgedeelte (= deksel) een slaapplek voor 2 personen of voor bijv. een omkleed/wc ruimte.
De tent heeft rondom raampartijen, in het vouwwagen gedeelte, maar ook in de voortent.
In de vouwwagen zelf kunnen alle ramen naar beneden gerold worden, zodat je alleen nog gaas hebt, waardoor het heerlijk kan doortochten. Daarnaast zit er een lichte binnentent in waarmee je de 3 ruimtes in de vouwwagen kan afsluiten dmv ‘ tussenschotten’.   
In de voortent kan de keuken geplaatst worden. Op de foto binnen in de voortent staat een andere koelkast en een andere tafel, deze houden we zelf. De koelkast die bij deze vouwwagen hoort staat op een aparte foto waar alleen de keuken op staat (elektrolux). Op deze voortent-foto’s ligt nog een extra gronddoek die wij er altijd nog overheen leggen. Dit grijze zeil zit er niet bij. Daaronder ligt een kuip-grondzeil creme-kleur. Deze hoort er wel bij (zie andere foto’s zonder voortent.
Onder de ouderslaapplaats zou nog een slaapplek gecreëerd kunnen worden, maar hier hebben wij geen tent voor (dit bestaat wel).
Het dak is voorzien van een ‘airco’. Het ‘Membrane systeem’ zoals het door Holtkamper genoemd wordt. Je kan het dak (=dubbellaags) omhoog zetten waardoor er een luchtlaag tussen komt voor ventilatie.
Afmetingen opgezet 6.38 x 3.90
Voortent 2.30 x 6.38
2 persoons bed 2.10 x 1.40
De Holtkamper is prima nog jaren te gebruiken. Hij is storm en water dicht, ritsen werken nog goed. 
Op de wagen is een dakdrager constructie gemaakt. Daarmee konden wij 5(!) fietsen meenemen op vakantie. De dakdrager-buizen zitten er bij (de fietsendragers zelf niet).
Originele boekjes en folders zijn aanwezig.
Neem voor vragen contact op. Komende week gaat Holtkamper weer naar de stalling terug (altijd droog in de stalling gestaan). Het liefst Indien gewenst kunnen wij op een locatie afspreken en de Holtkamper laten zien.