MarktPlaza

Honda CR-V - 2.4i-Vtec EXECUTIVE AUTOMAAT / RIJKLAARPRIJS

614x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2010
GVW: 2.080 kg
Afmetingen (LxBxH): 453 x 182 x 168 cm
Wielbasis: 263 cm
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,5 l/100km (1 op 10,5)
Brandstofverbruik in de stad: 13,1 l/100km (1 op 7,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
CO2 uitstoot: 225 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Airbags voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Gordijnairbags achter
- Gordijnairbags voor
- Koplampsproeiers
- Lederen stuurwiel
- Middenarmsteun achter
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Privacy glas
- Reservewiel
- Sperdifferentieel
- Spoiler achter
- Stoelverwarming voor
- Toerenteller
- Zij-airbags voor
Een auto als de Honda CR-V staat garant voor een hoog prestatieniveau en uitstekend comfort. In deze auto vindt u een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer donker getint glas achter, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. In een auto als deze kunt u niet zonder climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Natuurlijk behoren lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter ook tot de uitrusting van deze complete auto. Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
Al onze prijzen zijn inclusief afleveringskosten, kijk voor onze actuele voorraad, foto's en acties op www.GvandenAkker.nl
Inruil van elk merk is mogelijk, e-mail naar helmond@GvandenAkker.nl voor een taxatie van uw inruil auto, of u kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0492 - 54 36 94. Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Autobedrijf G. van den Akker sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit.