MarktPlaza

Honda Jazz - 1.2 Cool Plus Airco 60995 km Dealer onderhouden Jazz Airco 60995 km

793x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2012 - jun 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 114 Nm
GVW: 1.580 kg
Afmetingen (LxBxH): 390 x 170 x 153 cm
Wielbasis: 250 cm
Tankinhoud: 42 liter
Acceleratie (0-100): 12,6 s
Topsnelheid: 177 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 123 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Metaalkleur
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
Laat u niets wijsmaken, deze Honda Jazz biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto uit 2014 heeft 60995 kilometer gelopen. In deze auto profiteert u onder andere ook van: metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. U bent in deze Honda ook voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Volop ruimte voor uw gezin in deze dealeronderhouden Honda Jazz. Hij is uit 2014 en er staat 60995 kilometer op de teller. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Deze Honda is voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Honda Jazz heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Honda, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.