MarktPlaza

Hongarije, landgoed voor evenementen gelegen op 23 Ha

276x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

In Hongarije te koop: Landgoed, gelegen op 2 km van een provinciestadje 75 km boven Boedapest, in een Nationaal Park. Te bereiken via een verharde weg.,
 Alle gebouwen dateren van NA 2013 en verkeren in goede staat.
De Landgoed bestaat uit een receptie (25m2), een grote zaal met open haard, trappenhuis en keuken (330m2). Verder is er een stookruimte (10m2), een mindervaliden kamer (25m2), mindervaliden badkamer (20m2), sanitaire ruimte (3 toiletten, 6 douches, wasruimte, totaal 40m2). Op de verdieping is een verblijfsruimte van 310 m2 voorzien van 40 matrassen, een groot terras en een woonunit (40m2 met badkamer en 2 kamers)
Op het terrein staat tevens een portierswoning (60m2), een woning van 2 verdiepingen (80m2), een nog niet ingerichtte buitenkeuken (40m2), en oude stallen (60m2) waarvoor een bouwtoestemming is afgegeven (hier mag een gebouw van 2 verdiepingen worden gerealiseerd). 
De gebouwen staan op 3.27 ha grond en omgeven door 20 ha weilanden.
Nutsvoorzieningen: bronwater, leidingwater, riolering, elektra (3x25A), zonnepanelen.
Verwarming door houtgestookte kachel met vloerverwarming en/of elektrische ketel.
Mobiel netwerk is beschikbaar. Geen gasaansluiting. Er loop teen aanvraag voor extra zonnepanelen tbv de elektrische cv ketel.
Buren: er is 1 buurman op 200 meter, (het eerste dorp ligt op 2,5 km)
Het Landgoed is een rustplaats voor pelgrims op de Mariaweg, blauwe toeristenroute, groeps- en eenzame zwervers, of een overvloedige bron van ervaring voor schoolkinderen die de wereld van de bossen willen leren kennen.Bij de Landgoed kun je uitrusten, jezelf opfrissen met lichaam en geest, je afdrogen, eenvoudige maaltijden bereiden van hier gekochte ingrediënten, badminton, jeu de boules, volleybal of minigolf spelen, lezen of luisteren naar muziek, of doe deze allemaal achter elkaar - d.w.z. breng een geweldige dag door, ongeacht het seizoen en de weersomstandigheden.
Het Landgoed biedt geen superdeals, het is niet luxueus, maar eerder geschikt voor goede "spirituele wellness"-programma's. Er is geen jacuzzi, zoek hier geen all-inclusive service. 
Het Landgoed geen drie, vier of vijf, maar een "duizend sterren" plek (vooral op die wolkenloze zomeravonden).
Het Landgoed is momenteel vrijwel elk weekend verhuurd, met een bruto opbrengst van 500-750 € per weekend.
Het Landgoed wordt alleen complete verkocht met bijgebouwen en grondstukken. De inrichting maakt deel uit van de aankoop. De vraagprijs bedraagt  1.250.000 €
Het pand is geschikt voor verschillende activiteiten, doeleinden en/of ontwikkelingen:   

-Alle landbouwactiviteiten 
-Privé gebouw
-Toeristische ontwikkelingen
-Gasthuis 
-Privé hotel
-Opleidings centrum
- Zakencentrum - teambuilding
- Off grid woongemeenschap
- Vele andere mogelijkheden

*De onroerende goederen (gebouwen en terreinen van 23 ha) zijn geregistreerd op een Hongaarse vennootschap die de verkooptransactie faciliteert. 

*De geregistreerde eigenaren van deze vennootschapsstructuur zijn Hongaren. 

*De eigenaar verkoopt het eigendom omdat hij de activiteit wil stoppen vanwege tijdgebrek.