MarktPlaza

Hr 40 Koudschuim matras van hotelkwaliteit

123x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Ondanks het feit dat koudschuim erg koud klinkt, is het tegendeel daarvan waar. Een koudschuim matras voelt door zijn open celstructuur lekker warm aan en het ventileert daarbij ook nog eens goed.

Dit type matras tref je aan in de betere hotelkamers, luxere vakantieparken en groepsaccommodaties.

Onze leverancier voorziet dit soort bedrijven alleen maar in grote partijen. Echter sinds kort is het voor particulieren ook mogelijk om zelf aan een echt hotelmatras te komen. En dat voor hetzelfde geld als een normaal kwaliteitsmatras van de gewone (web)winkel.

Een HR 40 hotelmatras biedt voldoende sterkte, stevigheid en ondersteuning aan een normaal volwassen persoon. Er zijn ook mensen die een zo hoog mogelijke HR waarde voor hun geld willen hebben omdat ze denken dat dat altijd beter is. Bedenk dan wel dat matrassen met een hogere HR waarde bedoeld zijn voor mensen die zwaarder dan gemiddeld zijn. Dit zou wel eens nadeliger kunnen uitpakken voor jouw ligcomfort.

De garantie is gewoon lang en goed te noemen. Bovendien mag je drie maanden proefslapen. Bevalt het matras niet, dan mag die teruggezonden worden en krijg je het geld weer terug.

Dit koudschuimmatras kent een drielaagse afritsbare tijk die gewassen kan worden op 65 graden om eventuele huisstofmijt te doden.

Daarnaast is er een hygienische hoeslaken verkrijgbaar dat vuil en water afstotend is. Vermoedelijk heb je als eens een keer op zo'n matrascombinatie geslapen. De concurrentie heeft ooit, overigens zonder succes, gepoogd dit hoeslaken na te maken.

Op de foto zie je een matras van 21 cm hoogte. De prijzen die we noemen hebben betrekking op matrassen van 15 cm hoogte.

Voor het ligcomfort maakt een hoger koudschuim matras niets uit. Het is alleen maar zwaarder en slechter te hanteren bij het opmaken van de bedden.

leverbare breedtes zijn: 70 - 80 en 90 cm

leverbare lengtes zijn: 190 - 200 en 210 cm

prijzen vanaf € 199,00 euro met GRATIS VERZENDING