MarktPlaza

Wollen dekens retro kopen

1236x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nieuwe wollen dekens retro kopen van uitstekende kwaliteit doe je hier. Het materiaal is 100% schapenwol waarmee het alle voordelen van dit natuurproduct met zich meedraagt. Bent u op zoek naar een dergelijke warmtedeken welke voor vele doeleinden gebruikt kan worden zoals op de bank, bed, ledikant, plaid voor paarden, als picknick kleed maar ook als yogadeken of legerdeken en vraagt u zich af waar te koop? Dan bent u hier aan het juiste adres! In ons assortiment vind u een breed assortiment van gestreept, effen en geruite kleden. Zolang de voorraad strekt dus wees er snel bij want op is op!

Deze wollen deken retro kunt u in twee verschillende maten kopen.

  • 210 x 150 cm € 65,- per stuk
    215 x 155 cm € 75,- per stuk

Bij afname van meerdere dekens kunt u rekenen op zeer aantrekkelijke kortingen die wij als groothandel wollen deken kunnen aanbieden. Wij doen onze aankopen rechtstreeks bij de fabriek.

Wilt u ook deze populaire kleden van wol gaan verkopen in uw winkel, outlet of waar dan ook? Neem dan snel contact met ons op. Wij kunnen als grossier u vele verschillende soorten aanbieden van honderd procent wol en ook gemixt met katoen. Geinteresseerd in wederverkoop? Contact ons dan.