MarktPlaza

"EL MIRADOR DE ANDALUCIA"

255x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aangeboden het werkelijk PRACHTIG, hoog,strategisch en landelijk gelegen grondstuk

"EL MIRADOR DE ANDALUCIA"

van 15.000 m2 (geeft on TOP of the WORLD gevoel) met zeer mooie VERGEZICHTEN over BERGEN,WITTE DORPEN, de ZEE en de"VALLE TROPICAL".

Zeer goede KANS voor PROJECT ONTWIKKELAAR cq INVESTEERDER of (ervaren) DIY bouwer.

Op het grondstuk staat een te renoveren gebouw (e.e.a GEHEEL OFFICIEEL)van 117 m2(waarvan 45 m2 bruikbaar)met uitbreiding mogelijk naar 150 m2.

U kunt hier een prachtige "PRIVATE ESTATE" een "CASA RURAL" "een "UITSPANNING" of een combinatie hiervan maken.

Elke kamer krijgt zijn eigen unieke uitzicht.De grond ligt vlakbij het vertrekpunt voor PARAGLIDERS en is door zijn ligging en bereikbaarheid tevens een natuurlijk UITZICHTPUNT waar voorbijgangers vaak automatisch even stoppen om te genieten van het supermooie uitzicht.

Toestemming voor renovatie aanwezig tot 117 m2 met de mogelijkheid van uitbreiding tot 150 m2.Dit kan op een simpele manier of geheel in de stijl van ANDALUSIA.

Voor mogelijke uitvoering zie de VIRTUELE "ARTIST IMPRESSION" video op YouTube "El Mirador de Andalucia" onze website

WATER(eigen bron met waterdepot) en ELEKTRA aanwezig.

Het object ligt net even(8 km) boven het gewilde dorpje OTIVAR(op 5 min en met alle voorzieningen) langs de alom geprezen zeer mooie en onlangs totaal gerenoveerde TOURISTISCHE route nl.de A 4050 (carretera SUSPIRO DEL MORO of ook wel carretera de LA CABRA genoemd) zijnde een adembenemende oude weg die loopt van ALMUNECAR naar GRANADA (op 45 min.met oa mooi skigebied)dwars door het achtergelegen NATUURGEBIED n.l het Parque natural de las Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama.

Ook het natuurpark "Junta de los Rios"ligt op een steenworp afstand!

Vanaf het terrein is het 20 minuten rijden naar beneden door de "VALLE TROPICAL"naar de diverse grotere en kleinere STRANDEN(11 stuks)van ALMUNECAR en LA HERRADURA gelegen aan de "COSTA TROPICAL",beide gezellige typisch SPAANSE stadjes.