MarktPlaza

Vintage leren fauteuil Tom en Cadillac - In 6 kleuren leer !

1000x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Stoere robuuste leren vintage fauteuil met zeer comfortabele zit.Dit model leveren we in verschillende kleuren. Het handmatig gekleurde leer geeft een zeer mooie authentieke vintage uitstraling. Het metalen frame met zichtbare lasnaden is voorzien van een beschermende poedercoating en maakt de stoere industriële uitstraling compleet.

Het ongecorrigeerde vintage buffelleer krijgt zijn unieke uitstraling door de handmatige oppervlakte kleuring, hierdoor is geen model hetzelfde. De handmatige kleuring in combinatie met het ongecorrigeerde leer maken de karakteristieke uitstraling van vintage leer. Het leer is een natuurproduct waar in meer of mindere mate oneffenheden zoals oude littekens, insectenbeten en schrammen zullen zitten. Dit is kenmerkend voor ongecorrigeerd leer en doet niets af aan de kwaliteit van het leer.

Zitcomfort
Onze leren fauteuils zijn allen voorzien van kussens met een koudschuim vulling en een dacronbed, voor zowel de zit- als rugkussens en hebben een geweldig zitcomfort. Nu kunnen wij dit op papier wel beweren, maar kom het vooral zelf uitproberen!


Deze lederen fauteuil is leverbaar in dezelfde kleuren als onze leren eetkamerstoelen. Op deze manier kunt u dus een mooie combinatie maken tussen uw eet en zit gedeelte waarin kleuren elkaar aanvullen.

Totale hoogte 81cm
Totale breedte 64cm
Totale diepte 85cm


Zithoogte 43cm
Zitdiepte 54cm
Arm hoogte 60cm
Tussen de armen 53cm


Prijs Buffelleer leverbaar in 5 kleuren € 495,00


Prijs bekleed met Schapenleer € 649,00
Bijpassende Hocker met schapenleer € 299.00

Prijs Buffelleer leverbaar in 5 kleuren € 569,00

Vrijdag koopavond tot 20.00 uur

Meer informatie en direct bestellen in onze web-winkel.