MarktPlaza

Verhuur van sprookjes-/themakist voor kinder verjaardagsfeestjes (prinses, ridder, elfje, fee, piraa

227x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving


verhuurt o.a. een superleuke en mooie sprookjes- en themakist voor kinderverjaardagsfeestjes (4-12 jaar) in Noord-Brabant (regio Breda).

Dus heeft uw kind zin in een prinsessen/prinsen-feest, of een combinatie met elfjes, toverfeeën, ridders, piraten, heksen, tovenaars, indianen of Hawaï?
Dan bent u bij De Doos van Salandra aan het juiste adres!

Een enorm leuke en originele manier om het kinderfeestje thuis te vieren! Geen gedoe met vervoer/auto's en parkeren, maar heel gezellig thuis de verjaardag vieren waarbij de kinderen samen een thema-avontuur beleven waar ze nog vaak over zullen napraten en aan terugdenken!

Huurkosten: 65 euro (100 euro borg) voor 7 kinderen en 2 volwassenen (voor extra kinderen is er de mogelijkheid om bij te huren).

De beschilderde kist is gevuld met prachtige sprookjes/-themakleren, een zéér uitgebreid draaiboek (geheel op rijm) met heel veel illustraties en versier/traktatietips, spelletjes en opdrachten, thema-attributen, kleurplaten, muziek, knutselpakketten, een ingesproken Salandra-verhaal met achtergrondgeluiden, medailles, diploma's, etc.
Er kunnen ook thema-uitnodigingen of traktatietasjes/-buidels of andere thematraktaties besteld worden.
Een bijzonder originele manier om een verjaardagspartijtje tot een geweldig succes te maken!

Tevens verhuur van hele mooie en originele geboorteborden, Megapak Beschuit met (roze of blauwe) muisjes, ooievaar op nest (diverse uitvoeringen), geboortekransen, 3D ooievaars en3D baby en geboortevlaggen.

En downloads van geweldig mooie en leuke ingesproken (thema)Luisterboekverhaaltjes met toepasselijke achtergrondgeluiden (gratis wanneer men lid is van de bibliotheek)

Google voor onze website naar "De Doos van Salandra" voor nog veel meer foto's en uitgebreide informatie.


Zie ook onze andere advertenties!


Verhuur van sprookjes- en themakisten en geboorteborden
Tel. 06-44166576

(N.B.: Wij bezorgen níet aan huis).