MarktPlaza

AL71 Prachtige moderne appartement La Zenia-Costa Blanca

347x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Dit prachtige moderne appartement is naar de laatste standaard gebouwd. Het ligt met het terras naar een enorme binnentuin waarin een zeer groot infinity zwembad met jacuzzi gelegen is. Op het 30 meter grote terras schijnt een groot deel van de dag de zon. Een gemeenschapspad geeft toegang aan het beneden appartement. Men betreedt een kleine hal die uitkomt op een royale woonkamer met een enorme glazen schuifdeur naar het terras. Achter de woonkamer ligt een zeer complete open keuken die voorzien is van alle gemakken. Eén van de slaapkamers heeft een eigen badkamer met glazen wanden. Vanuit de hal komt met bij de tweede slaapkamer en de tweede badkamer.
Het complex is nieuw en van alle gemakken voorzien. Onder het complex bevindt zich een parkeergarage waar men een eigen parkeerplaats heeft.
Het complex ligt op minder dan een kilometer van het strand en een prachtige promenade waar u urenlang kunt wandelen met uitzicht op de Middellandse Zee. Direct in de buurt en op wandelafstand vindt u een enorm winkelcentrum waar u tevens uitgaans mogelijkheden vindt, een casino en een veelheid van restaurants. De zaterdagmarkt wordt op 500 meter afstand gehouden.
Er zijn weinig omgevingen waar u zoveel mogelijkheden heeft qua vertier, strand en inkoopmogelijkheden.
Er is een goede busverbinding die u zelfs tot aan de luchthaven brengt.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Huurprijs:
Laagseizoen (Jan, Feb, Maart, Nov, Dec):
300 euro/week
Middenseizoen (Apr, Mei, Jun, Sept, Oct):
380 euro/week
Hoogseizoen (Jul, Aug):
550 euro/week
Eindschoonmaak: € 70
Beddengoed: € 10 / persoon
Borg: € 400, terug te betalen 1 week na vertrek.