MarktPlaza

Te koop mooi dubbel chalet aan het water op een van de mooiste locaties in Loosdrecht.

2418x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aan het water in Loosdrecht een prachtig onderhoudsvrije dubbel chalet, met eigen aanlegsteiger, tuinhuis, groot terras en eigen parkeerplaats.
Omschrijving
Onderhoudsvrij dubbel chalet van Keralit (ca. 50 m2) met hardhouten kozijnen, 2 slaapkamers, keuken, woonkamer met 2 halfronde erkers, schuifpui, badkamer met wastafel, douche en toilet, een royaal tuinhuis, een aanlegsteiger met zwemtrap, een groot terras en parkeerplaats.
Het gehele chalet is voorzien van een mooie laminaatvloer, afgewerkte plafonds en wanden en wordt verwarmd door middel van elektrische radiatoren.Tevens is er een airco aanwezig voor zowel koude als warme lucht.
Tuin
Op het perceel staat een tuinhuis met elektra aansluitingen voor onder andere de wasmachine.
In het tuinhuis is een vaste kast (met schuifdeuren) van 2,5 meter breed aanwezig.
De L-vormige terras-tuin is onderhoudsvrij, de gehele tuin is betegeld en aan de randen afgewerkt met zwart/grijze grindstenen. De tuin is aan 1 kant afgeschermd met bamboe schuttingen en aan de andere kant met coniferen.
Aan de straatzijde wordt de tuin met een afsluitbare poort afgesloten.
Aanlegsteiger
Aan de voorzijde van het terras uw eigen aanlegsteiger met zwemtrap. De steiger ligt aan een breed water. U kunt er een boot aanleggen, vissen en zwemmen.
Parkeerplaats
Uw auto parkeert u op de voor uw eigen gereserveerde parkeerplaats voor de deur.
Park
Het is een prachtig goed onderhouden park aan de Loosdrechtse plassen met ruime percelen gelegen aan geasfalteerde en goed verlichte wegen. Het park biedt veel privacy en u kunt er genieten van de rust, vrijheid en natuur.Het park is afgesloten door middel van een slagboom, toegang en uitrijden is alleen toegankelijk met een persoonlijke keycard.
Het perceel betreft huurgrond hetgeen eigendom is van het park. De parkkosten (ca. 4.000,- euro) zijn inclusief toeristenbelasting, leges,onroerendgoedbelasting, gemeentelijk rioolrecht en onderhoud infra, water, milieuheffing, zuiveringsheffing en kijkgeld centrale antenne inrichting.
Het park is 365 dagen per jaar toegankelijk, vanaf 1 april tot 1 november is het toegestaan om er dag en nacht te verblijven. Van 1 november tot 1 april is het toegestaan om alle weekenden en schoolvakanties dag en nacht te verblijven.
Permanente bewoning en commerciële verhuur is niet toegestaan.
Huisdieren zijn toegestaan.
Bij belangstelling gaarne een privé bericht.