MarktPlaza

Een bewoonbaar huis met veel grond en panoramisch uitzicht

244x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De woning is samengesteld uit een woonkamer, een kitchenette, 2 slaapkamers, een gang en 1 badkamer met toilet. Satelliet-tv en internet zijn aanwezig. Er is nog een grote kelder, garage en enkele bijgebouwen.

Het huis is aangesloten op het elektriciteitsnet, het waternetwerk. Er is een eigen septische put voor het afvalwater.

De woning heeft een recente renovatie achter de rug. Zo is het dak volledig gerenoveerd en zijn er nieuwe PVC ramen.

De tuin is enorm met een oppervlakte van 2951 m² en heeft fruitbomen. Vanaf de woning is er een prachtig uitzicht op de heuvels en velden!

Het huis is direkt bewoonbaar. Een laagje verf en indien gewenst wat modernisering maakt het helemaal af. Een super aanbod voor slechts 9.300 euro.

Het eigendom bevindt zich in het dorp Lesovo, op 15 minuten van Elhovo en op 1½ uur van de luchthaven van Bourgas. Het is een actief dorp met 609 inwoners, een kleuterschool, een gemeenschapscentrum met een bibliotheek, een restaurant, een politie kantoor en 2 kleine lokale winkels. Mooi en rustige regio. Iets verder in Elhovo vind je dan de grotere winkels, supermarkten en veel meer.

In de omgeving is er de pittoreske Lesovo-kloof met de Tundzah rivier waarop men aan rafting doet. Ook vlakbij is de schilderachtige Turkse stad Edirne, op slechts 46 minuten over de grens.

Het dorp heeft al verschillende buitenlanders die er op vakantie komen of er permanent wonen. Hier word je als buitenlander hartelijk verwelkomt.