MarktPlaza

Een volledig gemeubelde woning in een landelijke omgeving

211x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een volledig gemeubelde woningen in een rustige landelijke omgeving met buitengewoon panoramisch uitzicht over de ganse omgeving.
Het huurhuis bestaat uit een woning met 2 verdiepingen, 3 slaapkamers, een garage, een badkamer met bad en WC , een leefruimte, een tuin en terras.
Gelijkvloer en onderbouw:
Een garage van 24 M2 voorzien van een werkput. De vloer is beton en de muren zijn beschilderd;
Een ingerichte badkamer van 12,25 M2 met bad/douch, lavabo, WC, kastje en een kamer voor boiler. De douche is faience, de andere muren geverfd. De vloer is betegeld;
Een kamer van 18 m2 met 2-persoonsbed met 2 nachtkastjes, een 1-persoonsbed met nachtkastje, een buffetkast en kleerhanger. De vloer is natuursteen. De muren zijn beschilderd;
Een kamer van 3m/3m met 2-persoonsbed met 2 nachtkastjes, een buffetkast. De vloer is natuursteen. De muren zijn beschilderd.

Bovenverdiep met terras en woonruimte
Een kamer van 36 M2 ingedeeld als zitkamer met divan kast en kachel. Een eetplaats met tafel en stoelen. Een ingerichte keuken met kasten, gootsteen, gasfornuis, dampkap, frigo en een ruim werkblad.

De vloer is in hout, de muren zijn beschilderd;
Een ruim terras van 16,50 M2 met prachtig panoramisch uitzicht over de tuin en de ganse omgeving.

De buitenvloer rondom het huis is volledig in natuursteen. Alle trappen naar de kamers en terras zijn in pure natuurstenen treden.
Rustig gelegen in het dorp Kamenar, regio Razgrad, noordoost Bulgarije. De regio staat bekent voor zijn warme klimaat en zijn natuurlijke omgeving. Lange warme zomers en een landschap die vaak vergeleken wordt met Toscane.
Kamenar is een rustig dorp met een zeer goede verbinding naar Varna aan de zwarte zee. Varna ligt op 120 km afstand.
Bulgarije is een goedkoop land. Het is er goedkoop wonen en leven. Voor velen een ideale toevluchtsoord met een optie tot een hogere levenstandaard.