MarktPlaza

Klein huis in gehucht(je)

39x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Via via hoorden we over dit kleine huisje. 'We' zijn een Nieuw Zeelandse dorpsgenote/vriendin en ikzelf. Zij spreekt vloeiend Italiaans, ik minder, veel minder. Wij proberen samen de vergrijzing en leegloop van het dorp tegen te gaan maar wij zijn dus geen makelaars. Werken wel samen met de burgemeester van het dorp. Er staat veel leeg maar onduidelijk wat precies. Wij proberen dat in kaart te brengen en er iets aan te doen.

Dit huisje ligt op 5 minuten rijden van het centrum van ons dorp. De zoon probeert het te verkopen voor zijn oude moeder. In feite is het behalve de badkamer (die groot is) 1 ruimte met een open slaapkamer, woongedeelte, grote keuken en een kleine vide. Veel kastruimte. Verwarming is d.m.v. een houtkachel. Warm water d.m.v. een electrisce boiler. Er is een kleine buitenruimte met een pizza oven en een vrijstaand gebouwtje met garage, opslagruimte en een broodoven. Zoals altijd heeft men hoge verwachtingen over de prijs maar ik denk dat afdingen tot 20 mille goed mogelijk is. 

Het kan een heel leuk vakantiehuis zijn voor een stel met 1 of 2 kinderen. Al het bruine hout wit verven en het wordt een plaatje. Verder is het instapklaar qua electra en water. Gasaansluiting buiten voor de deur. Locatie met veel groen en heel stil. Kinderen kunnen daar naar hartelust buiten spelen, hutten bouwen, etc. Zoals kinderen eigenlijk allemaal zouden moeten genieten.