MarktPlaza

Hyundai i40 Wagon - 1.7 CRDi i-Catcher Full map navigatie/ Lederen int./ Xenon/ Stoelverwarming/ Cam

482x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2015 - dec 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 277 Nm
GVW: 2.130 kg
Afmetingen (LxBxH): 478 x 182 x 147 cm
Wielbasis: 277 cm
Acceleratie (0-100): 12,6 s
Topsnelheid: 190 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 401 - 426 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket (zonder meerprijs): Vloeistof controle6 maanden Autotrust standaard garantie (maximaal 320pk/ 12 jaar/ 200.000km)Tenaamstelling/ vrijwaring van het voertuigGeldige Apk
- Onderhoudspakket (€ 495): 6 maanden Autotrust exclusief garantie (maximaal 320pk/ 8 jaar/ 170.000km)Beurt volgens schemaNieuwe apk
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Kunstlederen bekleding
- Voorstoelen verwarmd
- Achterbank verwarmd
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagage-scheidingsnet
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrisch bedienbare achterklep
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Keyless entry
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Rijstrooksensor
- Stuurwiel multifunctioneel
- Stuurwiel verwarmd
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze dealeronderhouden Hyundai i40 Wagon heeft 124.067 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2015 en is bij 124.067 kilometer voorzien van een laatste onderhoudsbeurt. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. De verwarmbare achterbank is een traktatie voor iedereen die achterin plaatsneemt. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het premium audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij dab-ontvangst. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Hyundai met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Met automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Hyundai helemaal compleet.
Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijbaan wisselt.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Hyundai te reserveren.
Waarom een auto kopen bij Autobedrijf Pheifer:
- Eerlijke omschrijving en uitgebreide fotoreportage op internet.
- Bij eventuele extra vragen of een inruilvoorstel snel contact via Whats App: Eelco Wester 06-52622750 of Marcel Schutte 06-27050639. Liever contact per mail? Mail ons op: info@pheifer.nl
- Volle agenda? Wij komen graag met de auto van uw keuze naar u toe voor een proefrit aan huis! Zie www.proefritaanhuis.nl voor meer informatie. Neemt u de moeite ons te bezoeken in het mooie Sneek dan bezorgen we de auto op een door u gewenst tijdstip kosteloos bij u thuis.
- De hoogste kwaliteit voor een gegarandeerd scherpe prijs!
- Wij leveren onze auto's met een geldige apk en 6 maanden autotrust standaard garantie (max. 200.000km- max. 12 jaar)
- Alle moeite is genomen om de informatie van onze advertenties zo correct en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.