MarktPlaza

Hyundai IONIQ - Comfort EV | 4% bijtelling | excl. BTW

506x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jul 2016 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 295 Nm
GVW: 1.880 kg
Afmetingen (LxBxH): 447 x 182 x 145 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 165 km/u
Bekleding: Stof
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: geen
Referentienummer: 2931
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- LED dagrijverlichting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Cruise control adaptief
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED achterlichten
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Rijstrooksensor met correctie
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Fabrieksgarantie tm 15-11-2021.
Let op! de prijs is exclusief BTW.
Auto wordt mee gereden. Vraag naar de actuele km-stand en beschikbaarheid.
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Hyundai IONIQ. Deze auto komt uit het bouwjaar 2016. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.
Met de dab-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u.
Deze Hyundai is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
De Hyundai IONIQ, zoals dit exemplaar uit 2016, valt op door de combinatie van zijn ingetogen design, zijn ruime interieur en zijn uitstekende rijeigenschappen. Deze auto heeft 78054 kilometer gelopen. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
De dab-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u.
In de Hyundai IONIQ heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. Ook helpen het autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, u rit tot een veilige rit te maken.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Hyundai in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Autobedrijf Schippers is een familie bedrijf dat al meer dan 60 jaar in Rijssen gevestigd is en dealer van de merken Hyundai en Fiat.
Ook voor bedrijven hebben wij volop keuze, wij hebben onze eigen lease afdeling waar wij u deskundig te woord kunnen staan over de vele mogelijkheden die er zijn.
U bent van harte welkom!