MarktPlaza

Hyundai ix20 - 1.6i i-Catcher AUTOMAAT

531x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Modelreeks: okt 2010 - jun 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 156 Nm
GVW: 1.730 kg
Afmetingen (LxBxH): 410 x 177 x 160 cm
Wielbasis: 262 cm
Tankinhoud: 48 liter
Acceleratie (0-100): 12,2 s
Topsnelheid: 178 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,3 l/100km (1 op 12,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 154 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Buitensp.inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Zeer mooie en complete hoge instap automaat. Prima staat van onderhoud. Rijklare prijs met 6 maanden Bovag garantie.
Alle technologie in de Hyundai ix20 is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2014 heeft 82048 kilometer op de teller staan. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Het interieur baadt in een zee van licht met het elektrische bediende glazen panoramadak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. U bent in deze Hyundai ook voorzien van boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Hyundai ix20 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
De Koreaanse merken onderscheiden zich door geweldige bouwkwaliteit, uitstekende rijeigenschappen en slimme technologie. Neem bijvoorbeeld deze Hyundai ix20 uit 2014, die 82048 kilometer op de teller heeft staan. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze auto. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en kan worden geopend voor extra ventilatie. Bij de uitrusting van deze Hyundai horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
U kunt het audiosysteem en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. In deze Hyundai kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze Hyundai is met boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
In de Hyundai ix20 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.