MarktPlaza

Iedereen kan miljonair worden..als je maar handel hebt!

273x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een simpel klein bedrijfje als het onze zal nooit geen valse reclame of misleidende reclame maken. Oplichters zien wij terug op TV. Daar zijn genoeg voorbeelden van. Vele consumenten programma's laten ons inzien dat oplichters bestaan.
Maar als jij het beter wilt hebben, kunnen wij je daar bij helpen. Wij maken de mooiste, meest dierbaarste, persoonlijke handgemaakte en persoonlijke handelswaar die maar te bedenken is.

Of je nu een persoonijke sleutehanger verkoopt, of een herdenkingstegeltje, dan ontvang jij van ons de mooiste provisie's zonder je druk te maken over productie, afleveringen, verpakken, vezenden of andere handelingen.

Jij verkoopt, wij maken, wij verzenden en jij krijgt je omzet provisie.
Allemaal vanuit je eigen persoonlijke verkoop ondersteunende account.

Kijk eens op onze site, laat je verbazen, laat je voorzien van een info pakket, ga verkopen en contacten leggen en pak je aandeel ! Het kan!
Om contact op te nemen met ons en om aan de slag te gaan kost je niets. Als je enthousiast bent kun jij gewoon gaan verdienen!

Wel eens gedacht om op makkelijke - speelse- leuke, niet tijdrovende manier 500 sleutelhangers per maand aan te prijzen bij je familie, vrienden en kennisen?