MarktPlaza

Jablotron Alarmsysteem, nu 25% korting. Voor-geprogrammeerd!

169x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Jablotron woning alarmsysteem

Het Jablotron alarmsysteem is volledig draadloos, maar kan ook hybride werken met bedrade oplossingen. Met Jablotron heeft u een professioneel alarm systeem en de juiste oplossingen die voldoen aan uw wensen.

Professionele beveiliging was nog nooit zo eenvoudig. Uitbreidbaar, met afstandsbediening, gemakkelijk instelbaar. En, het ziet er goed uit!

De JABLOTRON 100 is een revolutionair draadloos systeem voor de beveiliging van objecten. Het is geschikt voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz. Het rapporteert inbraken, brand, medische problemen, overvallen en mogelijk andere risico's.

Het systeem biedt tevens automatisering in de woning (bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, detectie van opening of via een afstandsbediening).

Dankzij het revolutionaire bedieningssysteem is de JABLOTRON 100 het eerste alarm, dat u onmiddellijk zult begrijpen en waarvan u niet zult terugschrikken. Kies het alarm, dat ontworpen werd voor mensen!

Het uiterlijk van de afzonderlijke componenten van het alarm JABLOTRON 100 werd ontworpen in samenwerking met de beste designers. Ontdek de schoonheid die moeiteloos opgaat in uw eigen huis.

De combinatie van een draadloze en bedrade uitvoering van het alarm JABLOTRON 100 maakt een efficiënte installatie mogelijk voor uw object en is daardoor goed voor uw portemonnee. Profiteer van de unieke draadloze technologie van Jablotron!

De JABLOTRON 100 beschermt u niet alleen tegen diefstal, maar ook tegen brand, wateroverlast of gaslekkage. Het kan de verwarming bedienen of de garagedeur openen. Maak volledig gebruik van deze top-technologie!

Gebruik Kortingscode JABLOTRON25 Voor 25% Korting!

Overal toegankelijk

Dankzij de gratis bediening vanaf uw computer via het internet heeft u overal toegang tot de JABLOTRON 100 via uw computer, tablet of smartphone. U bedient onbeperkt het alarm en bekijkt de gebeurtenissen.

Gebruik Kortingscode JABLOTRON25 Voor 25% Korting!

Jablotron voor bedrijven

Op zoek naar een professionele beveiligingsoplossing voor uw bedrijf?  

Voor alle risicoklassen is er een passende oplossing,

Wij zijn een gecertificeerde installateur met de juiste vakkennis

Nieuwsgierig geworden? 

Neem snel contact met ons op.

Gebruik Kortingscode JABLOTRON25 Voor 25% Korting!

Grade 2 gecertificeerd

Het Jablotron alarmsysteem heeft Grade 2 gecertificeerde componenten en combineert veiligheid, installatie en design met intuïtieve bediening en doormelding. Jablotron producten dragen het keurmerk van KIWA/NCP

.In de regio Drechtsteden kunnen wij uw complete Jablotron bedraad / Draadloze alarmsysteem installeren en onderhouden.

Kijk op onze website voor de mogelijkheden.

Compleet systeem vanaf 520 Euro icm Buurt.Watch

Vraag vrijblijvend een offerte of bestel in onze Webshop.

Gebruik Kortingscode JABLOTRON25 Voor 25% Korting!

Nu ook Buurt.Watch / Winkel.Watch Partner

Zoekwoorden :Jablotron kiezers lan gsm draadloze bedrade detector magneetcontact codebedienpaneel camera afstandsbediening thermostaten flitser sirene ID-Tags proximity kaarten aansluitmodules relaismodules BUS-Modules 100 serie DesignLine Smart-Hub Home Automation Enterprise Midway Essex