MarktPlaza

Janny Post: Relaties

132x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Janny Post: Relaties

Ons leven is een aaneenschakeling van contacten met mensen om ons heen n met onszelf. In die contacten komen we storingen tegen, irritaties, onzekerheden, conflicten enzovoort. We zijn geneigd om deze te projecteren in de ander, de ander te veroordelen of op zijn fouten te wijzen. Maar ze hebben ook ons iets te vertellen.  Ze vormen een soort leerschool.

We zijn in staat om onbewust de meest creatieve rolpatronen te ontwikkelen om te voorkomen dat we in de problemen komen. We lopen daardoor met een soort masker op, waardoor we ons eigen gezicht niet laten zien. Daardoor trekken we zelf mensen aan die als een soort spiegel functioneren. We zien in de ander problemen die we bij onszelf niet willen zien.

Wanneer je bereid bent om die problemen bij jezelf te gaan onderzoeken, dan kan dit boekje daarmee misschien helpen. Janny Post heeft getracht door middel van eigen ervaringen en ervaringen uit de praktijk, haar waarheid hierover hierover te beschrijven, in de hoop dat jij daar een stukje waarheid in vindt voor jezelf.

Wee wie je bent, liefde en vertrouwen.

Uitg.St. Centrum Zantus, softcover. In goede staat.

ksteso

2004

P150420