MarktPlaza

Jean - Michel Billioud - Do Re Mi...Muziek (Hardcover/Gebonden)

136x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Leer meer over muziek in dit deeltje uit de Kididoc-serie. Met draaiende schijfjes, uitklapbare luikjes en verrassende tekeningen prikkelt de Kididoc-reeks de nieuwsgierigheid van jong en oud. De boekjes geven een extra dimensie aan het onderwerp. Voor iedereen die verwonderd wil blijven! Niet alleen leerzaam, maar vooral ook leuk om mee te spelen. Door de stevige uitvoering zijn de boekjes bestand tegen lezen met ogen én handen. Om samen te lezen vanaf 4 jaar, en zelf te lezen vanaf 7 jaar.

In dit thematische boek over muziek en muziekinstrumenten komen verschillende onderwerpen aan bod. Aan de orde komen onder meer de geschiedenis, effecten van muziek, muzieknoten, verschillende muziekinstrumenten, het voorbereiden van een optreden, wereldmuziek en het orkest. De over het algemeen bladzijdevullende en in vrolijke kleuren waterverf uitgevoerde illustraties hebben iets stripachtigs en zijn deels naief realistisch en deels gefantaseerd. De tekst is verweven met de illustraties. Een prentenboek met verrassende elementen zoals kleine boekjes, uit- en opklapbare en schuifbare delen; zelfs een orkest kan helemaal uitgeklapt worden.

Een informatief boek dat (in klassenverband) ook als basis kan dienen voor het thema muziek; als kijkboek geschikt vanaf ca. 4 jaar.