MarktPlaza

Jeep Wrangler Unlimited - JK -BENZINE-AUTOMAAT-LUXE

860x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Prachtige, zwarte JK Wrangler in de Unlimited Sahara Edition.
Deze luxe jeep is onder meer voorzien van:
-Lederen bekleding
-Pioneer navigatiesysteem grootscherm
-Automaat
-3.8 benzinemotor en LPG-G3
-Automaat
-Airco
-Elektrische ramen
-Cruise control
-Centrale vergrendeling met afstandsbediening
-Stuurbekrachtiging
-Afneembare trekhaak met 3500KG trekvermogen, ook op kenteken
-Toyo banden 255/70/18
-18 inch Sahara velgen
-Clifford alarmsysteem
-4x4
-Warn voorbumper
-Hardtop met uitneembare dakpanelen; voor het ultieme vrijheidsgevoel.
De staat van de Jeep is erg goed. Perfect lakwerk. Rijdt ook perfect. Super uitstraling!
Verder voorzien van een LPG-G3 installatie. Door de milieuvriendelijkheid van deze brandstof krijg je korting op de toeslag.
Je betaalt dus maar 50,- per maand meer terwijl LPG ruim één euro per liter goedkoper is dan benzine. Dus na de eerste tankbeurt begint het voordeel al.
Reservesleutels en boekjes zijn aanwezig.
Kortom; prachtige, luxe Jeep die zeer interessant te berijden is.
WWW.AMERICARS.NL Jeep Wrangler-Always in fashion- Wij zijn een indie Jeepshop en doen alle inkoop, verkoop en onderhoud in eigen beheer. Wij leveren service en kwaliteit. De prijzen van de Jeeps zijn fullservice incl. garantie, Nederlands kenteken, nieuwe APK en afleveringskosten. Natuurlijk kunnen wij ook het onderhoud aan uw Jeep verzorgen. Ook beschikken wij over een eigen Amerikaanse vrachtauto om uw Jeep te transporteren. Waarom een Jeep: -Altijd in de mode -Cultauto -Beste terreinauto. Voor alle omstandigheden geschikt. -In de zomer een stoere cabriolet, in de winter een veilige en sterke terreinauto -Heritage, wordt al sinds 1941 geproduceerd -Goedkoop in onderhoud -Zeer goede onderdelenvoorziening -Weinig afschrijving -Zeker als youngtimer zeer interessant te berijden -Kunt de Jeep naar eigen smaak personaliseren, wij kunnen u daarmee helpen natuurlijk -Milieuvriendelijk; een Jeep kost weinig energie om te produceren, gaat jaaaaaren mee, zo niet een leven lang. Kijk maar naar de oorlogs Jeeps. -Een Jeep wordt niet gesloopt maar uit elkaar geschroefd en hergebruikt -En het is natuurlijk gewoon de coolste 'auto' ooit gemaakt! Telefoon: 0416-280744 of 06-54952391. WWW.AMERICARS.NL