MarktPlaza

Modulyss Alternative 100 20% korting kantoor geschikt tapijttegels verkoop ook in Belgie

160x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Binnenhuiswijzer.nl verkoopt ook in Belgie,

TapijttegelsModulyss Alternative 100 nu met 20% korting €.8,66 per tegel
Stijl, klasse, uitstraling... aankleding kan wonderen doen. Breng hotel- en kantoorruimtes naar een hoger niveau door de vloer te stylen met modulyss® Alternative100-tapijttegels. Naast de mooie, gedurfde kleuren die perfect combineren met de Cambridge-collectie zorgt ook de structuur van Alternative100 voor een verleidelijke vloer met een stijlvolle look de luxe.

Deze ecologische loop pile tip sheared tapijttegel bestaat voor 100% uit gerecycleerd nylongaren (ECONYL®).

Afgebeelde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bestel nooit een vloer op basis van de afbeelding, maar bestel een staal als u de vloer van uw keuze in het echt wilt zien.
Zie ook onze uitgebreide collectie vloerbedekking, raambekleding, vloertechniek en woonaccessoires. Het voordeel van uw online bestelling van BinnenhuisWijzer is dat deze gratis wordt verzonden. U kunt ook vrijblijvend onze artikelen bezichtigen in onze showroom te Naarden ). Het merendeel van ons assortiment heeft een snelle levertijd. U kiest uw eigen afleverdag.

Zie onze overige advertenties. Snelle levertijd. Gratis bezorgd. Kies uw eigen afleverdag, bekijk onze voorwaarden. Bestel nu! Keuze uit meer dan 4000 artikelen! Vragen? Mail of bel ons. Binnenhuiswijzer.nl is telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag 09.00 uur - 18.00 uur via 078-8421155