MarktPlaza

Kastenslot ijzer, rechts doorn 60 slot+sleutel+ retro

91x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Kastenslot antiek ijzer, rechts doorn 60 slot + sleutel + ijzerslot retro.

- Het is  moeilijk om een echte eye-catcher te vinden om monumententale panden, deuren, kasten te renoveren ! - Dit is een oud origineel uitziend, technisch professioneel gemaakt van ijzer -Burgfried- slot en dus een uitstekende keuze voor renovatie. In de hoogste kwaliteit gemaakt voor antieke of replica deuren, kasten etc. Een slot met goed werkende interne precisietechnologie, massief en zwaar handgemaakt - voor hoge prestaties. Het Kasteelslot van het ijzer -Burgfried- met 2 bijpassende sleutels. Dit slot af een antiek origineel is ideaal voor historische deuren met een doornmaat van 60 mm en dus bij uitstek geschikt voor renovatieprojecten. Op een van de foto's ziet u de aard van de stop: rechts DIN voor dit kasteelslot. Afhankelijk van uw doorstop is er ook de DIN links ! Ook dit is te vinden in onze winkel online.De klinken zitten niet bij deze levering!!! Deze zijn wel apart te bestellen.

Levering: Insteeksloten Buntbart VV / key richting B Box lap-name: -Burgfried- met 2 sleutels en 2 rozetten Materiaal: ASC antieke smeedijzeren (gezandstraald ijzer, gegalvaniseerd, antiek matzwart 140 ° C gepatineerd met de hand) Attentie: Het kastenslot wordt zonder klinken geleverd!!

(Kastenschl-WHP rechts-REX 5800DEK / CH-ASC-B)

Maten: Kasteel rechts: doos gesp breedte: 120 mm hoogte: 110 mm Strike box: breedte: 30 mm hoogte: 110 mm teller rozet: 60 x 40 x 2 mm doornmaat: 60 mm

( Kastenschl-WHP rechts-REX 5800DEK / CH-ASC-B )

 tel; +31(0)683603899