MarktPlaza

Brother vrije arm borduurmachine maak werk van je HOBBY actie!!!!

749x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen

Omschrijving

Omschrijving

Optioneel:
Capframe voor petten
Frame voor o.a. borstzakjes , manchetten en sportschoenen.
NIEUW Brother VR
1 kops / enkel-naalds borduurmachine met vrije arm, voor semi-professioneel gebruik. Met een uitgebreide reeks ingebouwde borduurmotieven. Plus de unieke mogelijkheid om uit de vrije hand te naaien.
De Brother VR borduurmachine is een volledig nieuw concept op het gebied van borduren!
Voor het eerst kunnen hobbyisten en borduurliefhebbers genieten van een vrije arm borduurmachine met professionele mogelijkheden. Ook voor de quiltsters onder ons is dit een perfecte machine
De Brother VR borduurmachine combineert commerciƫle functies met een gebruiksvriendelijke technologie. Allemaal in uw comfortabele thuisomgeving. Pak moeiteloos grote projecten aan dankzij het grote borduurgebied van de Brother VR (200 x 200 mm), dat u de creatieve ruimte biedt om ontwerpen te creƫren zonder beperkingen.
Dankzij het sorteren van garenkleuren hoeft u minder vaak van garen te wisselen. Hierdoor kunt u een meerkleurig borduurwerk sneller afmaken. Met dit nieuwe type borduurmachine beschikt u thuis over alle eigenschappen van een kleine Brother bedrijfsmachine borduurmachine.
Kom langs in onze showroom voor een uitgebreide demonstratie van de Brother VR borduurmachine!
MULDER NAAIMACHINES
VAN DER DRIFTSTRAAT 8
3131 JH VLAARDINGEN
TEL.010-4343239
ADVIESPRIJS  VRAAG DE EXTRA''S
Via internet MOGEN wij geen actieprijzen vermelden kom langs in onze winkel van Dinsdag t/m Zaterdag van 10 uur tot 17 uur van harte welkom
Mulder naaimachines een (h) echt familiebedrijf reeds 56 jaar actief in naaimachines
onderhoud en reparaties doen wij zelf in eigen werkplaatsen