Edelstenen (kralen), 't Kralenstulpje

 

Geplaatst 3 jaar geleden door 't Kralenstulpje (87x bekeken)

Edelstenen (kralen), 't Kralenstulpje
ConditieNieuw

Omschrijving

Allerlei soorten edelstenen (kralen) bij het 't Kralenstulpje in verschillende millimeters. Kijk voor meer informatie op onze webshop.

FOTO 1:
Facetkraal van Opaal
4mm - Gat: 1mm

FOTO 2:
Ronde blauwe kraal van Jade
4mm - Gat: 1mm

FOTO 3:
Ronde groene kraal van Jade
4mm - Gat: 1mm

FOTO 4:
Ronde zalm roze kraal van Jade
4mm - Gat: 1mm


't Kralenstulpje heeft een breed assortiment aan kralen, sieraden, onderdelen, display en verpakkingsmaterialen. Met meer dan 16.000 verschillende artikelen is de kans erg groot dat u er voor alles slaagt bij één webwinkel!

Wij hebben de goedkoopste prijsgarantie. Mocht u bij een andere (web) winkel in Nederland (m.u.v. groothandels) hetzelfde artikel goedkoper hebben gezien, geeft u dit aan ons door, ook bij welke winkel, dan passen wij de prijs aan.

Doordat wij zelf importeren,kunnen wij wel vaak goedkoper leveren dan menig groothandel. Wij hebben speciale kortingen voor ondernemers, informeert u hier gerust naar!

Vanaf 50 euro verzenden we gratis binnen Nederland. We hebben verschillende betaalopties, waaronder Afterpay en Ideal. Er worden voor Ideal geen betaalkosten in rekening gebracht, ook al bestelt u maar voor 5 euro. Deze kosten betalen wij.

Op de website hebben we een zeer uitgebreide gratis cursus sieraden maken en heel veel voorbeelden om tot inspiratie te komen.

Indien u wenst kunt u de bestelling ook afhalen uit Scheemda. U kunt dan tijdens uw bestelling kiezen voor: Betalen bij afhalen.

Ook hebben wij een eigen app! Deze kunt u vinden in de App Store en in de Play Store. Door het volgende zoekwoord in te typen: 'kralenstulpje' kunt u de app downloaden en er gebruik van maken.

Veel plezier met rondneuzen!