Handgemaakte zwaar verzilverde armband met Carneool

 

Geplaatst 2 jaar geleden door Jeweleusis (24x bekeken)

Handgemaakte zwaar verzilverde armband met Carneool
ConditieNieuw

Omschrijving

De zwaar verzilverde armband met Carneool komt uit het exotische India. Deze Verzilverde armband met Carneool is handgemaakt en door zijn flexibiliteit een one size fits all. Wilt u meer weten over de werking van Carneool? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwschierigheid te bevredigen!

De geneeskrachtige en spirituele werking van Carneool.

Carneool werkt aardend en activerend en geeft veel energie. Ook werkt de steen opbeurend en motiverend. Daarnaast geeft Carneool zelfvertrouwen. Daardoor heeft het een positief effect op depressies, apathie en verwarring. De steen maakt standvastig, behulpzaam en idealistisch. Bovendien trekt Carneool succes aan. De edelsteen bevordert het vermogen om problemen snel en pragmatisch op te lossen.

Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen. Ter illustratie: jaloezie en woede. Daardoor gaat de steen ook misbruik tegen. De steen bevordert de vruchtbaarheid. Het heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen. Verder helpt het bij seksuele problemen, zoals bijvoorbeeld frigiditeit en impotentie.
Carneool bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen.

Het stimuleert de stofwisseling. De steen zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels. Daarnaast heeft het een positieve werking op spataderen en hielspoor. Als laatste helpt de steen bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen.

Chakra en Carneool.

Heiligbeenchakra (2e)

Sterrenbeeld en Carneool

Ram, Kreeft, Leeuw & Maagd.


Meer informatie
www.jeweleusis.eu