Handgemaakte zwaar verzilverde armband met Chalcedoon 1

 

Geplaatst 5 maanden geleden door Jeweleusis (11x bekeken)

Handgemaakte zwaar verzilverde armband met Chalcedoon 1
ConditieNieuw

Omschrijving

De zwaar verzilverde armband met Chalcedoon 1 komt uit het exotische India. Deze Verzilverde armband met Chalcedoon 1 is handgemaakt. Verzilverde armband met Chalcedoon 1 is 19 cm lang en 1.5 cm breed. Door de 3 sluitringen op het eind is deze armband stelbaar. Wilt u meer weten over de werking van Chalcedoon? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwschierigheid te bevredigen!

De geneeskrachtige en spirituele werking van Chalcedoon

Chalcedoon heeft een sterke invloed op de communicatie. Het heeft zowel op het vermogen om te luisteren, als op de welbespraaktheid een positieve invloed. Verder geeft de edelsteen je het vermogen om je goed te kunnen uiten. Chalcedoon is dus goed voor diplomatie en het taalvermogen. De steen maakt ook sociaal, optimistisch en vrolijk.
Daarnaast maakt Chalcedoon je creatief, open en enthousiast.

Ook bevordert het saamhorigheid in groepen. Chalcedoon geeft je zelfinzicht en zelfvertrouwen. Daarom bevordert de steen het vermogen om weerstanden te doorbreken en veranderingen te accepteren. Verder heeft het een positieve werking op het geheugen en kalmeert de steen je op stressmomenten. Daarom is het een goede steen om te dragen tijdens examens.

Ten slotte werkt Chalcedoon reinigend, verkoelend en koortsverlagend. Ook helpt het bij ontstekingen en zal het de bloeddruk verlagen. Daarnaast bevordert Chalcedoon het immuunsysteem. De steen heeft een positieve invloed op de longen en bij verkoudheid.

Niet alleen werkt het in op de ademhaling, het lymfestelsel en het bloed en de doorbloeding maar ook is de steen goed voor vochtophoping. Voorts werkt Chalcedoon in op de insuline productie en dus diabetes. Het versterkt het moedergevoel en stimuleert de melkproductie bij borstvoeding.

Chakra en Chalcedoon

Hartchakra

Weegschaal en Chalcedoon

Kreeft en Boogschutter


Meer informatie
www.jeweleusis.eu