Handgemaakte zwaar verzilverde Armband met Lapis Lazuli

 

Geplaatst 2 jaar geleden door Jeweleusis (18x bekeken)

Handgemaakte zwaar verzilverde Armband met Lapis Lazuli
ConditieNieuw

Omschrijving

De zwaar verzilverde Armband met Lapis Lazuli komt uit het exotische India. Deze Verzilverde Armband met Lapis Lazuli is handgemaakt en door zijn flexibiliteit een one size fits all. Wilt u meer weten over de werking van Lapis Lazuli? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwschierigheid te bevredigen!

De geneeskrachtige en spirituele werking van Lapis Lazuli.

Lapis Lazuli is een zeer spirituele steen, omdat het spirituele kracht en vaardigheden bevorderd. De steen helpt ook bij astraal reizen en om verlichting en wijsheid te vinden. Daarnaast geeft Lapis Lazuli je innerlijke rust en vrede. Niet alleen helpt de edelsteen je eerlijk en oprecht te zijn, maar het helpt je ook met het vinden van innerlijke waarheden te vinden. Wanneer men die heeft gevonden, kan men ze accepteren.

Lapis Lazuli helpt je jezelf te zijn en je eigen weg te bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis lazuli heeft een sterke werking op de keel en het keel chakra (5e) Daardoor stimuleert het het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten.

Fysiek helpt Lapis Lazuli je met keel klachten, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft jook een positieve werking op migraine. Daarnaast kan het je helpen bij slaapproblemen, duizeligheid en stress. Verder helpt de steen je immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk.

Sterrenbeeld en Lapis Lazuli

Maagd & Boogschutter

Chakra en Lapis Lazuli

Keel chakra (5e) & voorhoofd chakra(6e)


Meer informatie
www.jeweleusis.eu